Kretzschmar , Ute - 2012 De ziel in de meesterjaren

Schrijver:
Titel: 2012 De ziel in de meesterjaren
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: splinternieuw
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 14,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Het tijdstip van de overgang komt steeds dichterbij en de ziel van iedereen die nu op Aarde leeft, moet een besluit nemen dat verstrekkende gevolgen heeft: meegaan of blijven. Voor wie meegaat zijn de jaren van het meesterschap begonnen: de jaren tussen 2002 en 2012, de meesterjaren.

In dit boek vind je tal van aanwijzingen die je kunnen helpen meester over je eigen leven te worden. Alle aspecten van het leven komen daarbij aan de orde: gezondheid, beroepskeuze, werk, en tevens word je een blik gegund op de maatschappij die we tegemoet gaan. Moed en daadkracht, het geloof in jezelf, de liefde voor jezelf en voor de Aarde, het vertrouwen in goddelijke hulp en een gelukkige afloop van deze avontuurlijke tijd - dit alles wordt op prachtige wijze bekrachtigd door de liefdevolle leraren der wijsheid, Meester Kuthumi en Meester Confucius die via Ute Kretzschmar tot ons spreken.

Er wacht ons allemaal een prachtige toekomst. Laten we haar vol vreugde tegemoet gaan.

Dit boek is een vervolg op '2012 - De Aarde op weg naar de vijfde dimensie'. Ook is Ute Kretzschmar de auteur van 'Vrij reizen in andere dimensies' en 'Alles verloopt volgens plan'.
Recensie(s)
Dit boek wil de lezer helpen om 'de eigen goddelijkheid' te leren ontdekken. Daartoe worden vragen gesteld aan Meester Confucius en Meester Kuthumi (op een pagina ook aan El Morya?), die hun visies via channeling aan de auteur doorgeven. Beschouwingen, tips en voorbeelden proberen het ontwikkelingsproces te beschrijven dat de mens tijdens een periode van bewustzijnsverruiming op onze planeet doormaakt. Hoe zijn met name moeilijkheden, problemen en verkeerde overtuigingen van invloed op dat proces en hoe kunnen zij door moed, vertrouwen en liefde uit iemands leven verdwijnen? De jaren tussen 2002 en 2012 worden aangeduid als de jaren van het meesterschap, de meesterjaren zoals in de titel staat vermeld. Het is de periode waarin de mens zich kan ontwikkelen tot meester over het eigen leven door kritisch te kijken naar gezondheid, werk, religie, denkbeelden, gedragspatronen. Waarom juist deze periode van belang is, blijft onduidelijk, zeker als in verband daarmee zinnen gebruikt worden als 'het tijdstip van de overgang komt steeds dichterbij..'; '... de ziel moet een besluit nemen (...): meegaan of blijven'. Evenals bij het voorgaande boek met als titel: '2012 - de aarde op weg naar de vijfde dimensie'* verzuimt de uitgever nadere informatie te geven.

splinternieuw, achterkant heel licht beschadigd, vaste prijs
Verder lezen

De Oorsprong uit Nieuw Roden

Logo De Oorsprong

zie ook onze website www.boekhandeldeoorsprong.nl Verzending in Nederland: Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 3,50 Pakketpost € 5,50 euro. Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kretzschmar , Ute - 2012  De ziel in de meesterjaren

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Oorsprong

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.