Veer , Arie van der . & Rita Renema-Mentink . [ isbn 9789051944785 ]

Schrijver:
Titel: Als Kanker je Raakt . ( Elk mens ervaart kanker op zijn of haar eigen manier, maar een groot aantal dingen is bij een ieder hetzelfde. Angst, moeite om het leven weer op te pakken. Dit boek deelt de ervaringen van patiënten, om te helpen bij die -
ISBN: 9789051944785
Taal: Nederlands
Uitgever: Wijnen , Uitgeverij Van .
Bijzonderheden: Gebonden in als nieuwe staat met harde kaft - 4516 - 1e dr 2015 - 157 p - 1941 gr
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- vragen die in het ziekenhuis minder bespreekbaar zijn.

Aan dit unieke boek werken onder meer oncologen, psychologen en theologen mee. Het geeft een kijk in de harten van doctoren en patiënten. Iedereen schrijft over zijn of haar eigen vragen, beleving en moeiten. Arie van der Veer heeft bij ieder hoofdstuk een korte gedachte geschreven en Rita Renema gedichten. Zo is Als kanker je raakt een hulp- en troostboek als geen ander geworden. Ook de prachtige illustraties zijn door lotgenoten gemaakt.

Met medewerking dr. Kees Aleman (kinderarts), dr. Nel Borst-Bergsma (andragoog en systeemtherapeut), Fransien Croon-de Boer (internist-hematoloog), dr. Marleen Hout-Korevaar (specialist ouderengeneeskunde), dr. Petra Jacobse-Weststrate (psychologe), ds. Gettie Kievit-Lamens (geestelijk verzorger), dr. Jos Kitzen (internist-oncoloog), dr. Paul Lieverse (anesthesioloog en pijnspecialist), ds. Cees Verspuij (emeritus predikant), Hetty Wolthuis (ergotherapeut en re-integratiecoach), en vele anderen.


Dit is niet het zoveelste boek over kanker, maar een zeldzaam en uniek boek. Oncologen, een internist-hematoloog, geestelijk verzorger, anesthesioloog, psychologe, andragoog, theoloog en meer specialisten schrijven vanuit hun eigen ervaring met kanker(patiënten) en hun geloof. Het is heel sereen en indrukwekkend hoe openhartig zij vanuit hun eigen vakgebied en intens meelevend met de patiënt hun woorden gewogen hebben en hun visie verwoorden. Wat een zegen om als patiënt een arts/specialist te treffen die het christenzijn met je deelt. Daarnaast zijn er tien patiënten die tijdens het begin van hun kanker en de fases die volgden openhartig vertellen hoe ze ermee omgaan en wat ze beleven. Diep ingrijpend is het verhaal van ouders die een kind aan kanker verloren. Boeiend is te lezen wat lotgenoten meemaken. De gedichten en meditaties zijn trefzeker en troostrijk. Bovenal een troostrijk boek, dat patiënten en hun omgeving een goede weg wijst.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Veer , Arie van der . & Rita Renema-Mentink . [ isbn 9789051944785 ] - Als Kanker je Raakt . ( Elk mens ervaart kanker op zijn of haar eigen manier, maar een groot aantal dingen is bij een ieder hetzelfde. Angst, moeite om het leven weer op te pakken. Dit boek deelt de ervaringen van patiënten, om te helpen bij die  - Veer , Arie van der . & Rita Renema-Mentink . [ isbn 9789051944785 ] - Als Kanker je Raakt . ( Elk mens ervaart kanker op zijn of haar eigen manier, maar een groot aantal dingen is bij een ieder hetzelfde. Angst, moeite om het leven weer op te pakken. Dit boek deelt de ervaringen van patiënten, om te helpen bij die  -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.