Beerten, E. - Allemaal willen we de hemel

Schrijver: Beerten, E.
Titel: Allemaal willen we de hemel
ISBN: 9789045106199
Taal: Nederlands
Uitgever: Querido
Bijzonderheden: 2009, 498pp, paperback, prima staat
Prijs: € 9,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In 1943 werden veel jongeren opgezweept om aan het oostfront te gaan strijden. Ook Ward vertrekt naar het Oostfront. Tijdens een verlof weer terug in zijn dorp pleegt hij met anderen een aanslag op leden van het verzet en valt er een dode. Ward vlucht en zijn vroegere vriend Jef beschuldigt Ward van de moord. Jef vertelt dat dankzij hem de andere verzetslieden konden ontvluchten, waardoor hij een held wordt. Als Ward in 1947 terugkeert naar zijn dorp, blijkt tijdens de rechtzaak tegen hem alles toch heel anders te liggen. Lijvige jeugdroman (500 pagina's), waarin op een indringende wijze wordt beschreven hoe het leven van een aantal jonge mensen in een Vlaams dorp in de (na)oorlogse jaren verloopt. Zij worden geconfronteerd met schuld en verraad en moeten steeds moeilijke keuzes maken. De tijdssfeer wordt goed getroffen en de karakters worden psychologisch subliem uitgewerkt. De auteur vertelt het verhaal vanuit een steeds wisselend vertelperspectief, waardoor je als lezer even in de roman moet komen, maar daarna volledig gegrepen wordt door het verhaal en het boek niet meer weg kunt leggen. De auteur won met 'Lopen voor je leven'* de Gouden Zoen 2004 en de Prijs van de Vlaamse Kinder- en Jeugdjury 2005. Vanaf ca. 14 jaar.

Drs. A.W.M. Duijx
Verder lezen

Kringloop Kampen

Kringloop Kampen uit IJsselmuiden

Logo Kringloop Kampen

De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Die proberen we natuurlijk zo laag mogelijk te houden. Een brievenbuspakje •Maximum formaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm kost 3,95. Een zwaarder of groter pakje versturen wij met TNT post en de kosten van verzending daarvoor is 6,95. Boeken boven de 50 euro versturen wij aangetekend. Zelf ophalen kan natuurlijk ook. Mail of bel dan wel even van te voren, dan kunnen wij de bestelling klaar leggen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Beerten, E. - Allemaal willen we de hemel

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Kringloop Kampen

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Kringloop Kampen
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kringloop Kampen een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kringloop Kampen vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Kringloop Kampen kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.