G. Hondebrink, H. Stoffels - Spiegelschrift begrijpend lezen e

Schrijver:
Titel: Spiegelschrift begrijpend lezen en begrijpelijk schrijven op de basisschool
ISBN: 9789027633330
Uitgever: Uitgeverij Zwijsen B.V. Tilburg 1e druk 1995 9789027633330 JsW boek
Bijzonderheden: paperback 115pp. in zeer goede staat, geillustreerd
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De auteurs beschouwen lezen en schrijven als spiegels van elkaar. Begrijpend lezen en begrijpend schrijven moeten dan ook niet als afzonderlijke taalvaardigheden worden onderwezen, maar steeds in combinatie met elkaar. De cognitieve activiteiten die bij de betekenisverlening tijdens het lezen een rol spelen, doen dat ook bij het creatief schrijven. Al lezend zoek je naar de betekenis van woorden en zinnen; als schrijvend zoek je naar woorden en zinnen waarvan je verwacht dat de lezers de betekenis kennen. Hoe je kinderen leert in combinatie begrijpend te lezen en begrijpelijk te schrijven, wordt aan de hand van talrijke voorbeelden duidelijk gemaakt. Daarbij wordt geattendeerd op de structuur van de tekst, op verschillende tekstsoorten, op de sfeer in een tekst etc. Een voor leerkrachten basisonderwijs interessant en nuttig boek dat verluchtigd is met prachtige foto's aan het begin van elk hoofdstuk.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

G. Hondebrink,  H. Stoffels - Spiegelschrift begrijpend lezen en begrijpelijk schrijven op de basisschool

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.