Boer, J. de - Methodisch werken Oog voor de doelgroep / marketi

Schrijver:
Titel: Methodisch werken Oog voor de doelgroep / marketing voor welzijns- en andere non-profitorganisaties
ISBN: 9789031311309
Taal: Nederlands
Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum
Bijzonderheden: 1996, 203pp, Paperback / softback
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een van de instrumenten die bij het maken van beleidsplannen in de non-profitsector bij uitstek behulpzaam kunnen zijn, is het instrument marketing. Dit boek laat zien hoe marketing leidt tot concrete beleidsplannen en meetbare resultaten. Het boek bestaat uit drie delen. In deel I wordt een korte theoretische introductie gegeven van het begrip marketing. In deel II wordt stap voor stap beschreven hoe vanaf het moment dat een initiatief ontstaat, toegewerkt kan worden naar een compleet en concreet beleidsplan. Met veel praktijkvoorbeelden wordt elke te ondernemen stap in dat proces toegelicht en geïllustreerd.Deel III beschrijft de stappen die nodig zijn om marketingonderzoek uit te voeren.In deze nieuwe druk is de tekst op drie punten belangrijk gewijzigd. In het marketingsysteem zijn de vier 'instrumenten' aangevuld met een nieuwe P, de P van Personeel. Naast Aanbod, Prijs, Plaats en Promotie vormt ook Personeel en belangrijk aspect van de marketingmix. Vervolgens is het aspect Prijs in hoofdstuk 4 anders beschreven. Aan het boek is tot slot een nieuw derde deel toegevoegd: Marketingonderzoek. De tekst in deel III is een bewerking van eerdere publicaties over dat onderwerp.
Verder lezen

Bladaaltje uit Andel

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Boer, J. de - Methodisch werken Oog voor de doelgroep / marketing voor welzijns- en andere non-profitorganisaties

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bladaaltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bladaaltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bladaaltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bladaaltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bladaaltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.