Melet, Ed (tekst) en Kim Zwarts (foto's) - Het kookboek

Schrijver:
Titel: Het kookboek
Taal: Nederlands
Uitgever: Xploring, Voorburg
Bijzonderheden: Gebonden, 2001, 163 blz. Met foto's.
Prijs: € 3,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'Ik kan niet echt koken, ik mis het gevoel voor het combineren van smaken en het verzinnen van nieuwe gerechten' zegt - kort samengevat - de samensteller/auteur van dit boek die dol op koken is en daarom uit de kookboeken van chef-koks recepten nakookt. Dat valt niet altijd mee qua moeilijkheidsgraad, bereidingstijd en ingrediëntenkeuze. Daarom besloot hij een aantal chef-koks om een menu te vragen, geschikt voor amateurkoks. Zo ontstond dit kookboek met recepten voor een driegangenmenu van zo'n achttien bekende Nederlandse koks. Iedere kok krijgt de gelegenheid om zijn ideeën over het vak te spuien waarna zijn recepten volgen, door de auteur van tips en opmerkingen voorzien, wat het gebruiksgemak vergroot. Bij ieder menu goede wijnsuggesties. Voor amateurkoks en kookclubs een goede uitgave. Mooi geïllustreerd met zwart-witfoto's, tekst in twee kolommen. Voorin een inhoudsopgave op gerechtssoort, achterin een lijst van deelnemende restaurants.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.