Uris, L. - Verlossing / druk 1

Schrijver:
Titel: Verlossing / druk 1
ISBN: 9789068014976
Uitgever: Prom, Uitgeverij De
Bijzonderheden: 1997, Gebonden, harde kaft, 751 pagina's, 22x14x6cm, 945 gram, rug iets verkleurd. Inclusief "In memoriam" uit Volkskrant 26-06-2003.
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Aan de hand van de geschiedenis van drie Ierse families, de Larkins, de Weed-Hubbles en de Fitzpatricks wordt de periode geschetst die de aanloop vormt tot de Ierse vrijheidsstrijd, die pas goed begint met de Paasopstand van 1916.
De Larkins zijn een traditionele Ierse katholieke familie, de Fitzpatricks-clan vertegenwoordigt de Ierse adel, en de Hubbles zijn de representanten van de onderdrukkende klasse, de protestantse Noord-Ieren.
De Larkins verzetten zich tegen de onderdrukking, en een telg uit het geslacht emigreert naar Nieuw-Zeeland, waar hij het tot grote welvaart brengt.
De wilde oudste zoon loopt weg van huis, en neemt onder valse naam dienst in het Engelse leger, en raakt zo verzeild in de oorlogsacties in Klein-Azië in de Eerste Wereldoorlog, waar hij telgen van de Weed-Hubble-clan tegen het lijf loopt.
Verder lezen

lezen.muziek uit Mierlo

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima. Eenmaal per week kunnen boeken ook in Geulle worden opgehaald.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Uris, L. - Verlossing / druk 1 Uris, L. - Verlossing / druk 1 Uris, L. - Verlossing / druk 1 Uris, L. - Verlossing / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij lezen.muziek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met lezen.muziek
  • Na uw bestelling ontvangen u en lezen.muziek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van lezen.muziek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • lezen.muziek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.