Duren, Iwan van / Tom Knipping - Voetbal & Maffia

Schrijver:
Titel: Voetbal & Maffia
ISBN: 9789071359583
Taal: Nederlands
Uitgever: Voetbal International - 11e druk, 2013.
Bijzonderheden: Paperback, 351pp. - in prima staat
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
: we schieten je kapot //

In Voetbal & Maffia schetsen onderzoeksjournalisten Iwan van Duren en Tom Knipping een ontluisterend beeld hoe het topvoetbal steeds meer in de greep raakt van de georganiseerde misdaad. In dit boek leggen ze aan de hand van vele niet eerder verschenen dossiers banden met de onderwereld bloot. Witwassen. Kinderhandel. Omkoping. Wapenhandel. Liquidaties. De FIFA en UEFA hebben hun hoop gevestigd op Interpol en Europol. Vooral om grote gokkartels op te rollen die niets uit de weg gaan om hun doel te bereiken. De twee journalisten schetsen de donkere kant van het voetbal. Nu al een standaardwerk voor wie verder durft te kijken.

UEFA-voorzitter Michel Platini: 'Het Europees voetbal is in gevaar. Geen land is veilig.' //

Recensie(s) :
Wie herinnert zich niet het verhaal over bel-Chinezen bij Nederlandse wedstrijden in de Jupiler League? En wie herinnert zich niet de 7-1 nederlaag van Dinamo Zagreb tegen Olympique Lyon? Bij Ajax gaat men er nog steeds vanuit dat hier sprake is van bedrog, van matchfixing. Matchfixing is een van de grootste bedreigingen van het voetbal, maar niemand lijkt echt door te hebben wat er aan de hand is. De verhalen over vals spel verspreiden zich over Europa als de pest in de middeleeuwen. In de ons omringende landen is de politie allang bezig met het oprollen van deze goksyndicaten. Deze organisaties gaan over lijken, intimidaties, mensenhandel en manipulatie van voetbalwedstrijden. De gedachte dat Nederland immuun is voor criminele gokbendes is een sprookje. Tom Knipping en Iwan van Duren, sportjournalisten van Voetbal International, lichten het topje van de ijsberg. Zij geven aan dat Nederland geen eiland is waaraan deze criminele praktijken voorbij gaan. Sterker nog, ze komen met voorbeelden waaruit blijkt dat we er al midden inzitten. Achteraf ga je pas bedenken waar je signalen hebt gezien.
Verder lezen

Maaszicht uit Maasbracht

Logo Maaszicht

* * O P G E L E T - B E S P A A R - P O R T O * *
In Nederland en België vanaf € 30,- GÉÉN portokosten!
Betaling na ontvangst boeken!
Betaling via PayPal is mogelijk!
SNELLE LEVERING 1 tot 2 WERKDAGEN!
PORTOKOSTEN:
NEDERLANDSE ZENDINGEN via postNL aan Nederlandse tarieven.
Boek tot 350 gram 3.48 euro
Boek boven de 350 gram 4.35 euro
Dik boek dat niet door de brievenbus kan 5.95 euro //
BELGISCHE ZENDINGEN via Bpost aan Belgische tarieven
Boek tot 350 gram 2.85 euro
Boek boven 350 gram 4.75 euro
Dik boek dat niet door de brievenbus kan 5.95 euro
ANDERE LANDEN OP AANVRAAG.
Boeken altijd degelijk en professioneel verpakt.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Maaszicht

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Maaszicht
  • Na uw bestelling ontvangen u en Maaszicht een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Maaszicht vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Maaszicht kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.