Melis, Karin - Geen weg meer terug. Een geloofsbelijdenis

Schrijver:
Titel: Geen weg meer terug. Een geloofsbelijdenis
ISBN: 9789025953508
Taal: Nederlands
Uitgever: Ten Have
Bijzonderheden: 2002, paperback, 94 blz. goed
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
'in deze tijd van kerkverlating hebben mijn dochter (5) en ik ons laten dopen in de Sint Jozefkerk te Noordwijkerhout. Een schokkende stap waaraan een lange weg van schroom en vertwijfeling is voorafgegaan. Een stap ook waarvan ik nog steeds de reikwijdte niet kan overzien maar waar ik niettemin wel ongelofelijk blij om ben. Daar gaat dit boek over. Het gaat over het gegeven dat ik me nog niet eerder bij een min of meer gelijk gestemde gemeenschap, of wat voor een vereniging dan ook, heb aangesloten. Over mijn twijfels en onzekerheid omtrent datgene waar mijn verstand niet bij kan, maar waar mijn hart klaarblijkelijk wel naar uitziet. Over de verlegenheid die mij overvalt me openlijk afhankelijk te betuigen in een tijd waarin de zelfredzaamheid en maakbaarheid van het individu hoogtij vieren' Filosofe Karin Melis schrijft in haar boek over een voor deze tijd ongebruikelijke overstap naar de Katholieke Kerk. Haar doop baarde veel opzien en trok veel belangstelling van de media. Dit boek kan gelezen worden als een persoonlijke afrekening met een absoluut veronderstelde autonomie. Het is tegelijk een (geloofs)belijdenis aan de grens van een beloofd land, een nieuwe toekomst. Met alle onzekerheid, met alle ongeloof en geloof die dan in een mens zichtbaar worden.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Melis, Karin - Geen weg meer terug. Een geloofsbelijdenis

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.