Bussink, Michiel - Ik eet, dus ik ben / zestig eigenwijze recep

Schrijver:
Titel: Ik eet, dus ik ben / zestig eigenwijze recepten
ISBN: 9789055946792
Taal: Nederlands
Uitgever: Scriptum
Bijzonderheden: 2009, 148pp, Gebonden, 1e druk, nieuwstaat
Prijs: € 9,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het besef dat we via ons eten met de grond verbonden zijn en daardoor met veel meer, zit niet meer in het centrum van ons bewustzijn. Ik eet dus ik ben werpt een niet alledaagse kijk op ons voedsel.

De 60 recepten in dit boek zijn overheerlijk, kleurrijk, origineel en laten ons weer kennismaken met de puurheid van voedsel. Elk recept heeft een verdiende inleiding die prikkelt, ergert, doet lachen, geruststelt en natuurlijk informeert. Regelmatig legt de auteur de vinger op de zere plek.

De recepten laten zien dat koken dicht bij natuurlijke processen, biologisch en seizoensgebonden en gebruik makend van culinaire tradities zo ontzettend lekker kan zijn. Over de grens vinden we op dit terrein mooie en informatieve kookboeken. Michiel Bussink is in Nederland baanbreker op dit gebied.

Ik eet dus ik ben laat ons proeven van een reeks prachtige culinaire tradities en de rijkdom die moeder Aarde ons biedt. Eten zoals eten zou moeten zijn: vol plezier, verantwoord, lekker en gezond!
Verder lezen

123AapNootMies uit Bennekom

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bussink, Michiel - Ik eet, dus ik ben / zestig eigenwijze recepten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij 123AapNootMies

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met 123AapNootMies
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en 123AapNootMies een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van 123AapNootMies vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • 123AapNootMies kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.