Locus, Jan - Devoted

Schrijver:
Titel: Devoted
ISBN: 9789401404570
Taal: Engels
Uitgever: Lannoo (2013)
Bijzonderheden: hard cover, gebonden, 208 blz, nieuw (in originele folie-verpakking)
Prijs: € 14,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
15 jaar lang fotografeerde Jan Locus de vele gezichten van het christendom. Devoted is een unieke tentoonstelling met een hedendaagse kijk op religie, rites en devotie.

Het christendom telt wereldwijd twee miljard gelovigen. Maar die gelovigen beleven hun religie elk op een persoonlijke, culturele en regionaal bepaalde manier. Bedevaarders in Polen, christenen in Afrika en India, passionele gelovigen in Mexico, de door oorlog getekende gelovigen in Ierland; Jan Locus portretteert ze allemaal in een uitmuntende zwart-witfotografie.
Verder lezen

BoekBundel uit Lith

Logo BoekBundel

Boek wordt na ontvangst van de betaling verzonden; verzendkosten zijn voor rekening koper. Bij bestellingen boven 35,- worden (binnen Nederland) geen verzendkosten gerekend.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Locus, Jan - Devoted

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekBundel

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met BoekBundel
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekBundel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekBundel vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • BoekBundel kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.