Bastings, Anja - Stralend voor de spiegel - een kennismaking me

Schrijver:
Titel: Stralend voor de spiegel - een kennismaking met de succesvolle Fit & Slank methode
ISBN: 9789490317003
Taal: Nederlands
Uitgever: Fit & Slank
Bijzonderheden: 2016 160pp Paperback / softback
Prijs: € 17,95
Verzendkosten: € 1,45 (binnen Nederland)
Meer info:

Flaptekst

Sommige mensen vinden slank zijn eenvoudig. Het lijkt alsof het vanzelf gaat, zonder honger te lijden. Is er iets dat zij wél weten en jij niet? Is er iets wat je kunt leren? Het antwoord is duidelijk: Ja. Zij kennen de twee unieke adviezen van Fit & Slank die hen houvast geven: de Regel van 3 en de 7 Afspraken.Wees eerlijk, kilo's verliezen is helemaal niet zó moeilijk. Een crashdieet en je bent er. Maar je ideale gewicht vasthouden, dat wordt al een stuk lastiger. Zo lastig dat er zelfs een woord voor bestaat: jojoën.Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?'Stralend voor de spiegel' gelooft niet in een eenzijdig dieet, dure superfoods, pillen, poeders, shakes en diëten met uitgeschreven menu's. De Regel van 3 en de 7 Afspraken van Fit & Slank geven aan hoeveel je mag eten, waarbij jij zelf je keuzes maakt en de verantwoordelijkheid neemt. Met de focus op een eenvoudig eetpatroon zorgt Fit & Slank er voor dat je resultaten behaalt die je eerder voor onmogelijk hield. Zo realiseer je je streefgewicht en kun je op gewicht blijven. Dat zie je én dat voel je! Lees de geadviseerde recepten en de succesverhalen in dit boek op www.fitenslank.nl en volg de duizenden mensen die zijn gaan stralen doordat ze fit en slanker werden. Anja Bastings is oprichter/eigenaar van Fit & Slank, al 20 jaar voedingscoach en bekend van de tv-programma's 'Help, ons kind is te dik' (RTL4), 'Operatie nl fit' (Avro) en 'De Grote Herkansing' (SBS6).Recensies:Voedingscentrum Dr. Ir. A. PostmaDit boek is een heel mooi startpunt voor iedereen die serieus wil gaan werken aan een gezonder gewicht en een gezonder leven. Als lezer krijg je geen voorgeschreven lijstje om in een paar weken tijd wat kilo's kwijt te raken, maar krijg je het enige juiste advies, namelijk: dat je je gewoontes zult moeten gaan veranderen. Het boek bevat heel veel praktische tips en trucs om je daarbij te helpen. Aan de prettige toon en duidelijke en uitgebreide uitleg merk je dat Anja jarenlange ervaring heeft in het begeleiden van mensen naar een gezonder en gelukkiger leven. Lezen dus dit boek!Beroepsvereniging van Gewichtsconsulenten Nederland Drs.M.A.M. KramerHet programma biedt duidelijke handvatten voor de mensen die het volgen. Dat doet Anja op een positieve, nuchtere no-nonsense manier. Ze geeft iedereen de mogelijkheid om op een gezonde en toegankelijke manier een gezonde leefstijl te creëren.

Recensies

Het programma biedt duidelijke handvatten voor de mensen die het volgen. Dat doet Anja op een positieve, nuchtere no-nonsense manier. Ze geeft iedereen de mogelijkheid om op een gezonde en toegankelij

Verder lezen

Boekstra uit Nijverdal

Logo Boekstra

Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs. Verzendkosten 1,45 euro per zending binnen Nederland, vanaf 25 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland. Verzendkosten België 2,95 euro per zending. Minimale bestelafname van 10,- euro, exclusief verzending. Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bastings, Anja - Stralend voor de spiegel - een kennismaking met de succesvolle Fit & Slank methode

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekstra

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Dit boek is nieuw
  • U ontvangt bij ons altijd de laatste beschikbare druk
  • Daarom kan de getoonde afbeelding afwijken van het werkelijke boek
  • Van toepassing zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden Boekstra
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekstra een bevestiging per e-mail.
  • U handelt deze bestelling rechtstreeks af met Boekstra. In de e-mail staan de naam,adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekstra vermeld.
  • Boekstra kan betaling vooraf vragen.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boekwinkeltjes.nl brengt u en Boekstra uitsluitend tot elkaar en is op generlei wijze verantwoordelijk voor de afwikkeling van deze bestelling.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.