Wilkon, Pjotr - Miep Diekmann - Wilkon, Jozef - Feestbeest

Schrijver:
Titel: Feestbeest
ISBN: 9783314400155
Taal: Nederlands
Uitgever: De Vier Windstreken, 1993 9783314400155
Bijzonderheden: geb. hardcover geen pp-nummering in goede staat, fraai geillustreerd
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Matthijs, de oude oppasser in de dierentuin, schrikt 's avonds laat ineens wakker. Alle kooien staan open en de dieren rennen de stad in. Dan lijkt het of de dieren daar horen: niemand merkt ze op en er is niemand bang voor ze. Wanneer Matthijs weer wakker schrikt, blijken alle dieren in hun kooi te zitten. Een aardig verhaal, waarbij het einde een leuke dubbele bodem heeft: een droom is geen originele verklaring, maar wanneer een bal uit de droom ook in de werkelijkheid voorkomt, wordt de lezer aan het denken gezet. Het boek is opgebouwd in korte teksten en tekeningen van een, soms twee pagina's. Ook zonder tekst is het verhaal goed te volgen. De tekeningen zijn gemaakt met vetkrijt, waarbij achtergronden en details ingekrast zijn met een pen. Ze geven een mooi, kleurig beeld van het verhaal. De teksten zijn goed vertaald, voor te lezen aan kinderen vanaf ca. 6 jaar en zelf te lezen vanaf ca. 8 jaar.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wilkon, Pjotr - Miep Diekmann -  Wilkon, Jozef - Feestbeest

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.