Holman, Theodor / Büch, Boudewijn / Büchmania - Het kind in h

Schrijver:
Titel: Het kind in het ziekenhuis. Enkele uren uit het leven van Boudewijn Büch (op CD)
Taal: Nederlands
Uitgever: MOOR
Bijzonderheden: 2010 CD met hoesje. Nieuwstaat.
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Tekst en voordracht Theodor Holman. De tekst van "Het kind in het ziekenhuis" verscheen in de serie Büch en ... geen einde, een Büchmania uitgave van Boudewijn Büch Gezelschap.

catchbooks uit Amsterdam

Gelieve bij bestelling uw telefoonnummer te vermelden. Verzending uitsluitend via Post.nl. Op afspraak kunnen boeken worden opgehaald (Zuid). Ons aanbod bestaat uit boeken, bijzondere uitgaven, tijdschriften, brochures, pamfletten, etc.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Holman, Theodor / Büch, Boudewijn / Büchmania - Het kind in het ziekenhuis. Enkele uren uit het leven van Boudewijn Büch (op CD) Holman, Theodor / Büch, Boudewijn / Büchmania - Het kind in het ziekenhuis. Enkele uren uit het leven van Boudewijn Büch (op CD) Holman, Theodor / Büch, Boudewijn / Büchmania - Het kind in het ziekenhuis. Enkele uren uit het leven van Boudewijn Büch (op CD)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij catchbooks

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met catchbooks
  • Na uw bestelling ontvangen u en catchbooks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van catchbooks vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • catchbooks kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.