vertaling Akkie de Jong - TIP culinair Light Koken

Schrijver:
Titel: TIP culinair Light Koken
ISBN: 9789043900720
Taal: Nederlands
Uitgever: Tip Culinair / VNU, 2000 9789043900720
Bijzonderheden: geb. hardcover 95pp. als nieuw, fraaie afb. in kleur
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Op duidelijke en overzichtelijke wijze worden recepten gegeven van verantwoorde (lees: vetarme) gerechten, van voorgerechten tot en met nagerechten en gebak. De ingrediënten behoren mager te zijn, gekookt wordt bij voorkeur in een Römertopf of oven, of bereid in de wok of onder de grill. Bij de nagerechten wordt boter vermeden, en brood wordt eigenhandig gebakken. Moeilijk te realiseren voor werkende stellen, misschien in het weekeinde? Verdeeld over een aantal onderwerpen (of gangen) worden suggesties aangedragen voor lichte maaltijden, met een toevoeging van het aantal Kcal., KJ, eiwitten, vet en koolhydraten. Mooie kleurenfoto's op glanzend papier. Verzorgd uitgegeven, te mooi voor het aanrecht. Alfabetisch register.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

vertaling Akkie de Jong - TIP culinair Light Koken

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.