Mitchell, David - ALLES OVER KARATE

Schrijver:
Titel: ALLES OVER KARATE
ISBN: 9789021518497
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Kosmos, Utrecht/Antwerpen 1e druk 1992 9789021518497
Bijzonderheden: ex-bibliotheekboek dus nu stevige hardcover 112pp.in prima staat, foto's in zw/wit
Prijs: € 5,10
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
'Alles over karate' is een misleidende titel: het boek is vooral bestemd voor wedstrijdkarateka's die meer willen weten over de voorbereiding op de competitie, over de effectiviteit van de trappen en stoten, over tactiek en over de psychologie van het winnen. Speciale aandacht wordt besteed aan de mentale voorbereiding en de beste manieren om te scoren. David Mitchell is al jaren een internationaal bekend scheidsrechter en erelid van de Wereldunie van alle karateorganisaties. De grote verdienste van dit boek is dat Mitchell, zelf een karateka, alle hoofdstukken opbouwt vanuit het gezichtspunt van de karateka en niet alleen aandacht schenkt aan de technische aspecten maar ook aan het moreel van de vechter. Ondanks de titel is het boek echter enkel interessant voor wedstrijdkarateka's. De foto's zijn jammer genoeg nogal statisch en geven niet genoeg de dynamiek van het karategevecht weer.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mitchell, David - ALLES OVER KARATE

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:00 en 3:20 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.