Bertus Boivin, Hermann Hazelhoff, Bert Middel, Bob Molenaar - E

Schrijver:
Titel: Een verjongingskuur voor de Partij van de Arbeid Opkomst, ontwikkeling en betekenis van Nieuw Links
ISBN: 9789026705731
Taal: Nederlands
Uitgever: Kluwer Deventer 1978 9789026705731 Cahiers Nederlandse Politiek
Bijzonderheden: paperback 124pp. goede staat, thema nog steeds actueel
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In deze studie staat de betekenis van de Nieuw Links-beweging binnen de PvdA centraal. Na een wat al te schetsmatige inleiding over de ontwikkeling van de SDAP en de PvdA tot 1967 volgt een historische en politieke analyse van de Nieuw Links-beweging. Aan de orde komen opkomst, verloop en ondergang van de beweging, de inhoudelijke en politieke betekenis ervan, alsook de personele samenstelling: wie vormden Nieuw Links, waar kwamen die mensen vandaan? Resultaat is een wetenschappelijk verantwoord, uiterst informatief boek - zowel voor studenten als voor ieder die de PvdA ter harte gaat -, dat bovendien in een zeer leesbare en toegankelijke stijl is geschreven.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bertus Boivin, Hermann Hazelhoff, Bert Middel, Bob Molenaar - Een verjongingskuur voor de Partij van de Arbeid  Opkomst, ontwikkeling en betekenis van Nieuw Links

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.