Azúa, Félix de - Dagboek van een vernederd man

Schrijver:
Titel: Dagboek van een vernederd man
ISBN: 9789025468163
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Contact
Bijzonderheden: 1990, 313 pp paperback (zo goed als nieuw!) Staat van het boek: 9.0
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Félix de Azúa - Dagboek van een vernederd man
(Uitgeverij Contact)
ISBN 90-254-6816-0
uitgave uit 1990
313 pp paperback
(zo goed als nieuw!)
Staat van het boek: 9.0

De schrijver van dit dagboek is een 47-jarige inwoner van Barcelona zonder partner, familie of vrienden. Een uitermate vruchtbaar punt van vertrek voor de onderneming die hem voor ogen staat: een banaal mens worden. Dat klinkt helder en duidelijk, maar is dat allerminst. Want banaliteit is niet synoniem met de massale platvloersheid waarmee het begrip normaliter wordt geassocieerd, maar een hoedanigheid die slechts na een lange weg kan worden bereikt, na een bevrijding van oude waarden en normen. In dit dagboek wordt deze weg - geplaveid met drank, misdaad, drugs en seks - nauwkeurig gevolgd. Voor de lezer leidt deze weg naar een labyrint van paradoxale redeneringen waarin hij zich - ook aan het slot - voor vele onbeantwoorde vragen ziet gesteld. Misschien kan deze weerbarstige roman nog het best worden beschouwd als het verslag van een succesvolle poging om een man zonder eigenschappen te worden. De strakke, modieuze fotocollage op de omslag is fraai maar enigszins misleidend.
(Biblion recensie, Maarten Steenmeijer.)

Prijs €4,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Azúa, Félix de - Dagboek van een vernederd man Azúa, Félix de - Dagboek van een vernederd man Azúa, Félix de - Dagboek van een vernederd man

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.