Ross, Tomas (tekst) en Iona Hogendoorn (foto's) - Denkend aan H

Schrijver:
Titel: Denkend aan Holland
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna, Utrecht
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2009, 157 blz. Met kleurenfoto's.
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De thrillerauteur vertelt in een lange brief aan zijn in 1991 overleden moeder hoe Nederland thans reilt en zeilt. Zijn dochter, afgestudeerd aan de kunstacademie, maakte er ca. 70 aantrekkelijke kleurenfoto's bij. Deze, in liggend formaat, zijn vooral landschapsgezichten in het lage Nederland, meest zonder mensen in beeld. Wel weer enkele portretten van mensen in hun winkel en bedrijf. De landschappen, niet zelden met prachtige luchten, zijn in de gedempte kleuren die we kennen van Hans Aarsman en Hans van der Meer. Ook vijf fraaie, goed gemonteerde panoramafoto's over twee bladzijden. De vlotgeschreven tekst, maar bovenal het goede fotowerk, maken het boek tot een van de mooiere Nederland-in-beeld-boeken.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ross, Tomas (tekst) en Iona Hogendoorn (foto's) - Denkend aan Holland

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.