Plokker W. / P.J. Jonkers - Geschiedenis van Voorne-Putten en R

Schrijver:
Titel: Geschiedenis van Voorne-Putten en Rozenburg
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekhandel Voskamp Hoogvliet, 1995
Bijzonderheden: 1e druk, paperback, nieuwstaat, brievenbuspost tarief
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Geschied- en aardrijkskundige beschrijving van het eiland Voorne-Putten en het eiland Rozenburg.

Hoofdstuk I Deel II

Hoofdstuk I Deel II uit Hekelingen

Logo Hoofdstuk I Deel II

VRAGEN ? STEL UW VRAAG PER E-MAIL

KVK.NR.: 52027325

Wij verzenden BINNEN NEDERLAND met Post.NL, DHL en Sand. In tegenstelling tot onze andere webwinkel zijn de op deze webwinkel genoemde prijzen, EXCL. verzendkosten.
Brievenbuspost tarief PostNL* / pakketpost via DHL 5,75 euro of PostNL 6,95 euro.
* Let op: PostNL heeft per 1 januari 2018 wederom haar tarieven verhoogd. Een brievenbuspakje van 250 gram tot 2 kg te volgen via een barcode kost 4,25 euro. Een brievenbuspakje via Sand, bezorging op dinsdag en vrijdag kost 3,40 euro.
Een pakket via DHL kan voor 5,00 euro verzonden worden maar u dient dit pakket dan zelf op te halen bij een DHL parcelshop.

Wij verkopen in deze webwinkel in het bijzonder: architectuur & kunst, boeken over fotografie, maritiem, nautiek, scheepvaart, oorlog, militaria, Nederlands-Indië, oude kinderboeken, zeldzame stripboeken, kookboeken en (Topografische) geschiedenis (zie ook eens onze andere webwinkel voor kookboeken en (oude) fotoboeken, prentenboeken, kookboeken, hobbyboeken.)

Ook verkopen wij romans, thrillers, literatuur, chicklits, waargebeurde verhalen, fantasy (o.a. complete series). De meesten daarvan staan niet in onze webwinkels maar we hebben zeer veel op voorraad. U kunt ons daarover e-mailen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Plokker W. / P.J. Jonkers - Geschiedenis van Voorne-Putten en Rozenburg Plokker W. / P.J. Jonkers - Geschiedenis van Voorne-Putten en Rozenburg

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Hoofdstuk I Deel II

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Hoofdstuk I Deel II
  • Na uw bestelling ontvangen u en Hoofdstuk I Deel II een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Hoofdstuk I Deel II vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Hoofdstuk I Deel II kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.