Coumans, Willem K. - Rob Stultiens, reis door het land van verb

Schrijver:
Titel: Rob Stultiens, reis door het land van verbeelding
ISBN: 9789090157641
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting Rob Art
Bijzonderheden: z.j. [2002], 160 pp., hardcover. NIEUWSTAAT. GESIGNEERD
Prijs: € 25,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nieuwstaat, gesigneerd door Marijke Stultiens.

De titel doet dit boek over Rob Stultiens (1922 - 2002) alle eer aan want het werk van deze beeldhouwer spartelt van plezier en fantasie. Zowel in vorm als kleur, in titels als materiaalgebruik toont vrijwel elk beeld, elk object dat de uitbundigheid van Stultiens' scheppen nauwelijks in toom kan worden gehouden. De fraai verzorgde publicatie biedt achtereenvolgens een introductie, het levensverhaal, enkele benaderingen van het oeuvre vanuit totaal verschillende perspectieven (bijv. de invloed van de gedichten van Pierre Kemp), een epiloog, een aantal getuigenissen van o.m. Th. Cornips, Pieter Defesche en Frans Bude, en tot slot biografie, expositie-overzicht en colofon. Door dat alles heen gevlochten zijn de afbeeldingen, de meeste in kleur. De zo ontstane afwisseling in het boek sluit eveneens goed aan op Stultiens' gevarieerde sculpturele taal. Hoewel die zeker niet lokaal van betekenis bleef, doet de invloed ervan zich, getuige de overzichtslijstjes, het meest gelden in zijn eigen provincie.
Verder lezen

boekmakelaar uit Maastricht

Wij verzenden naar België aan B-post tarieven. Betaling met paypal is mogelijk. Afhalen van boeken in overleg

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Coumans, Willem K. - Rob Stultiens, reis door het land van verbeelding

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekmakelaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.