Brummund, Ruth - Regelwerk - Neufassung

Schrijver:
Titel: Regelwerk - Neufassung
ISBN: 9783920807171
Taal: Duits
Uitgever: Ludwig Rudolph (Witte Verlag), Hamburg
Bijzonderheden: 1979, 1st. ed., hardcover, cloth, 8vo, 325 pps., fair/no dj, Some staining and discoloration of exterior, interior is fine
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:

InDeRondeToren uit Enschede

Betaling binnen 3 weken. In voorkomende gevallen en bij buitenlandse bestellingen kunnen wij vooruitbetaling vragen. Als U meerdere boeken bestelt zullen wij deze zo veel mogelijk gecombineerd versturen om de verzendkosten beperkt te houden. De verzendkosten bedragen in Nederland maximaal 6 euro per bestelling. Retourzendingen: Na ontvangst van Uw bestelling kunt U de bestelling binnen 14 dagen herroepen. U kunt Uw bestelling binnen 14 dagen na Uw herroeping gefrankeerd retourneren.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Brummund, Ruth - Regelwerk - Neufassung

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij InDeRondeToren

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met InDeRondeToren
  • Na uw bestelling ontvangen u en InDeRondeToren een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van InDeRondeToren vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • InDeRondeToren kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.