Couperus, Louis - Le Divin Louis

Schrijver:
Titel: Le Divin Louis
Taal: Nederlands
Uitgever: De Carbolineum Pers, 2002
Bijzonderheden: Een onbekende brief van Karel van den Oever over o.a. Couperus
Prijs: € 100,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Tijdens de Eerste Wereldoorlog verbleef de Vlaamse dichter en criticus Karel van den Oever als vluchteling in Nederland. In een tot nu toe onbekende brief aan zijn in België achtergebleven broer Corneel schetst hij een scherp portret van de Tachtigers zoals hij ze in Nederland ontmoet heeft. Couperus, Van Deyssel, Van Eeden en anderen worden over de kam gehaald. Met een uitvoerige inleiding door Couperuskenner Luc Daems. Oplage 70 genummerde en gesigneerde exemplaren, formaat 26 cm., 46 blz., geschept Zerkall papier, met vier originele foto's, gedrukt in zwart, rood en bruin, genaaid in omslag en in foedraal, nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Couperus, Louis - Le Divin Louis

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.