Baar , Bart van . [ isbn 9789035132245 ] 0217 - Dalai Lama . (

Schrijver:
Titel: Dalai Lama . ( Wijze van deze tijd . ) Als een ware hedendaagse wijze schenkt de Veertiende Dalai Lama van Tibet praktische wijsheid speciaal geschikt voor de mensen van deze tijd. Zijn leven is geworteld in diep innerlijke religieuze beleving, -
ISBN: 9789035132245
Taal: Nederlands
Uitgever: Bert Bakker .
Bijzonderheden: gebonden met harde kaft en omslag in als nieuwe staat - 0217 - 1e dr 2010 - 540 p - 940 gr - 5 cm dik
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- maar ook gevormd door de moderne geschiedenis en het machtsspel van de wereldpolitiek. Hij zoekt met vriend en vijand de dialoog, luistert, en geeft zijn van mededogen en inspiratie doortrokken advies aan wie het maar wil horen. Miljoenen mensen over de hele wereld worden geraakt door zijn boodschap van innerlijke ontwapening en zorg voor anderen als de weg naar blijvend geluk. Zijn roep om een geweldloze revolutie van de geest schept een perspectief van universele verantwoordelijkheid, waarin innerlijk geluk en duurzame ontwikkeling hand in hand gaan en wetenschap en spiritualiteit elkaar aanvullen.
In Dalai Lama. Wijze van deze tijd worden geschiedenis, politiek, ethiek en religie beschreven als facetten van het leven van de Dalai Lama. De gevluchte boeddhistische leider, wiens volk en cultuur systematisch onderdrukt worden, is tot een wereldwijd fenomeen uitgegroeid. In een wereld vol illusie herinnert hij ons aan wat authentiek is. In woord en daad laat hij zien hoe hij zijn leven zin geeft door zich in te zetten voor het geluk van iedereen.

Bert van Baar (1961) promoveerde als cultureel antropoloog aan de Universiteit van Amsterdam op een onderzoek naar de rituele symboliek van het Tibetaanse boeddhisme. Hij schreef onder meer Kangling. Sporen naar het hart van het bot en Boeddhisme in een notendop. Sinds 1994 doceert hij boeddhistische filosofie en meditatie.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amsterdam

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad . IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A ) L.M.F.Ottens . 1069 VM : info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 049706743 B 02. Mobiel 0618330133

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Baar , Bart van . [ isbn 9789035132245 ]  0217 - Dalai Lama . ( Wijze van deze tijd . )  Als een ware hedendaagse wijze schenkt de Veertiende Dalai Lama van Tibet praktische wijsheid speciaal geschikt voor de mensen van deze tijd. Zijn leven is geworteld in diep innerlijke religieuze beleving,  -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.