Albarda , Amber . [ isbn 9789049107543 ] - Eet Jezelf Mooi, Sla

Schrijver:
Titel: Eet Jezelf Mooi, Slank & Gelukkig Kookboek . ( Slim eten, volop genieten, nooit meer diëten . ) Amber Albarda schreef eerder Eet jezelf mooi, slank & gelukkig, het kleurrijke lijfboek voor iedereen die zijn gezondheid belangrijk vindt, maar óók -
ISBN: 9789049107543
Taal: Nederlands
Uitgever: Spectrum
Bijzonderheden: genaaide paperback in als nieuwe staat - 0217 - 1e dr 2011 - 216 p. - 780 gr. - 19,3x24,3 cm
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- lekker wil leven.

In dit kookboek biedt Amber de lezer praktische handvatten om haar methode succesvol te kunnen toepassen, geeft ze gaandeweg talloze essentiële gezondheidstips en trakteert ze je uiteraard op verrassend lekkere recepten. Aan de hand van bijna 70 gezonde gerechten leer je je gezondheid een impuls te geven, voel je jezelf weer energiek en fit worden en kom je voor eens en voor altijd van je snoepverslaving af. Leer wat de eigenschappen zijn van de belangrijkste vitaminen en mineralen in je voeding, test hoe gevoelig jouw bloedsuikerspiegel is, leer je maaltijden slim samenstellen en vooral: geniet van Amber's overheerlijke recepten. Van ontbijt
tot diners, van soepen tot snacks en schuldvrije zoete lekkernijen: met dit kookboek kun je volop gezond genieten.

Een originele en slimme manier van omgaan met voeding!

Amber Albarda is een internationaal getrainde en gediplomeerde voedingscoach (en chocoladeliefhebber). Zij woont afwisselend in Baarn en Londen, waar ze cliënten succesvol begeleidt in afvallen en gezond leven.


Geactualiseerde uitgave van het eerste boek (uit 2010*) van deze succesvolle voedingscoach. Inmiddels heeft zij zes boeken geschreven, alle gebaseerd op de principes die zij in dit boek uiteenzet. Zij introduceert de term 'Food-IQ'. Haar doel is de lezer bewust te maken van de kracht van voeding. Een voedingspatroon dat bij je past, levert een optimale gezondheid en een optimaal gewicht op. Dit boek draait niet om afvallen, maar om verandering van eetgewoontes. Afvallen en een gezond gewicht bereiken is een logisch gevolg en geen doel op zich. De opzet van het boek is niet veranderd. Wel zijn hier en daar beweringen en adviezen iets aangepast aan de trends van nu. Zo is tarwe volledig in de ban gedaan en krijgen probiotica in de vorm van levende yoghurt meer aandacht. Ook de recepten (21) zijn hier en daar aangepast. De boekweitpannenkoekjes zijn vervangen door bananen-kokospannenkoekjes. Prima handboek, uitgevoerd in modieuze pasteltinten, voor wie op zoek is naar verandering in voeding en leefstijl. Past in de huidige anti-tarwe en anti-toegevoegde suikertrend.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Albarda , Amber . [ isbn 9789049107543 ] - Eet Jezelf Mooi, Slank & Gelukkig Kookboek .  ( Slim eten, volop genieten, nooit meer diëten . ) Amber Albarda schreef eerder Eet jezelf mooi, slank & gelukkig, het kleurrijke lijfboek voor iedereen die zijn gezondheid belangrijk vindt, maar óók  -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.