Wijk, Alieke van, Henk van der Steen, - Werk in uitvoering. Ove

Schrijver:
Titel: Werk in uitvoering. Over de kracht van improviseren op de werkvloer
ISBN: 9789089650269
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Duuren Management
Bijzonderheden: 2009, 176 pp., paperback. NIEUWSTAAT
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nieuwstaat.

De wereld verandert in hoog tempo en wordt steeds minder voorspelbaar, scenario's kloppen niet meer, klanten maken toch andere keuzes en medewerkers stellen andere eisen. Dat vraagt om een andere aanpak: effectief improviseren! Reageren op onvoorspelbare situaties door gebruik te maken van de technieken uit het improvisatietheater. In Werk in uitvoering laten de auteurs zien hoe de regels van het improvisatietheater in werksituaties kunnen worden toegepast, zoals in (telefoon)gesprekken, vergaderingen en het houden van een presentatie. Een boek voor iedereen die op een andere manier wil omgaan met de realiteit. Niet door overal een handleiding, procedure of een voorgekauwde handelwijze voor te hebben, maar door 'ja, en' te zeggen, in plaats van 'ja, maar', het 'gevaar' op te zoeken, de ander te laten schitteren en voorbereid in het hier en nu te handelen. - Een vrolijk en inspirerend denk- en werkboek waarin je mag zappen. - Voorzien van foto's, oefenmateriaal en concrete handvatten om zelf aan de slag te gaan. - Met uitleg van de basistechnieken van het improvisatietheater.
Verder lezen

boekmakelaar uit Maastricht

Wij verzenden naar België aan B-post tarieven. Betaling met paypal is mogelijk. Afhalen van boeken in overleg

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wijk, Alieke van, Henk van der Steen, - Werk in uitvoering. Over de kracht van improviseren op de werkvloer

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekmakelaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.