Fisher, Carrie - Autobiografische roman Carrie Fisher ('prinses

Schrijver:
Titel: Autobiografische roman Carrie Fisher ('prinses Leia'): Groeten van een randgeval
ISBN: 9789035110335
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Bert Bakker
Bijzonderheden: In zeer goede staat. Paperback, 1991, 215 pp. Filmeditie.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Recensie
Om te blijven werken moet een jonge Amerikaanse actrice in een drugskliniek afkicken van haar verslaving. Na een kuur te hebben ondergaan is ze weer schoon en gaat ze weer aan het werk. Hoewel ze regelmatig toneel- en filmrollen en minnaars heeft, en mensen houden van haar gevoel voor humor, blijft ze zich afvragen of 'dit nu alles is'. Als ze de dertig gepasseerd is, eet ze te veel en te slecht en is ze te dik. Desondanks vindt ze pas dan de serieuze relatie waar ze eigenlijk al zo lang op hoopte. De Amerikaanse filmster Carrie Fisher debuteert met deze deels autobiografische roman over het leven van een niet tot de top behorende ster en haar omgeving in Hollywood. Het is een heel rake, soms scherpe, vaak humoristische tekening van een wereld waarin mensen de concurrentiestrijd alleen maar kunnen volhouden met behulp van drugs, zoals alcohol of cocaïne. Onlangs verfilmd met Meryl Streep en Shirley Maclaine, die op de omslag prijken. Normale druk.
(Biblion recensie, Drs. M.A.H. de Swart.)
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting. Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fisher, Carrie - Autobiografische roman Carrie Fisher ('prinses Leia'): Groeten van een randgeval

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Feestboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Feestboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Feestboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Feestboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Feestboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.