K.A. Nederlof - Lexicon politiek-militair-strategische termen

Schrijver:
Titel: Lexicon politiek-militair-strategische termen
ISBN: 9789031314874
Taal: Nederlands
Uitgever: Bohn Stafleu Van Loghum Houten/Zaventem 3e geheel herz. druk. 1992 9789031314874
Bijzonderheden: Paperback / softback 250pp. in goede staat
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek is een fors uitgebreide editie van de in 1979 voor het eerst verschenen woordenlijst voor begrippen uit de na-oorlogse internationale verhoudingen. Alfabetisch worden aan de hand van definities, verklaringen, foto's en schema's politieke, militaire en strategische begrippen duidelijk uitgelegd en wordt door onderlinge verwijzing hun samenhang aangegeven. Waar mogelijk zijn ze voorzien van kritische commentaren, waardoor een objectief beeld ontstaat; een helder en onmisbaar naslagwerkje dus voor ieder, die zich met vredes- en veiligheidsproblemen bezighoudt. De tekst staat in 2 kolommen in een vrij kleine letter. De behandelde begrippen zijn vet gedrukt in grote letter. De auteur studeerde politieke wetenschappen en is werkzaam op het Min. van Binnenlandse Zaken. In deze derde druk zijn de nieuwe internationale verhoudingen verwerkt. Nieuw zijn het namenregister en het chronologisch overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen na de Tweede Wereldoorlog.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

K.A. Nederlof - Lexicon politiek-militair-strategische termen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.