Noort, Henk - Wat mannen echt willen...

Schrijver:
Titel: Wat mannen echt willen...
ISBN: 9789085641063
Taal: Nederlands
Uitgever: Areopagus
Bijzonderheden: 2005, 288pp., Paperback met stofomslag in prima staat, als nieuw
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het onbegrip tussen de seksen is groter dan ooit, maar alleen mannen zijn zich hiervan bewust, dat maakt Henk Noort in dit boek duidelijk. Vrouwen overschatten hun kennis van de mannelijke ziel. En mannen verbergen hun ware behoeften achter het imago van de prehistorische jager. Da man is in onze tijd de onbegrepen sekse. Noort baseert zijn conclusies op een representatief onderzoek onder 1.700 mannen en vrouwen van 20-45 jaar, waaruit naar voren komt dat mannen een vrouw zoeken die hen fysiek en emotioneel in de watten legt. Ze willen als prins worden behandeld, maar worden pas echt gelukkig als zij inspeelt op hun verborgen kwetsbaarheid. WAT MANNEN ECHT WILLLEN... is een belangwekkend boek dat vrouwen laat zien hoe ze de man van hun dromen in extase kunnen brengen en aan zich kunnen binden zonder hun eigenwaarde en onafhankelijkheid te verliezen.
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje! Vaak kan er nog een boek (of meerdere) boeken bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten. Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op mijn website kijken. Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Noort, Henk - Wat mannen echt willen... Noort, Henk - Wat mannen echt willen...

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.