Schaefer, Claus - Basisboek AQUARIUM HOUDEN - Als Nieuw!

Schrijver:
Titel: Basisboek AQUARIUM HOUDEN - Als Nieuw!
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Areopagus / Tirion - Baarn 1999
Bijzonderheden: 1999, 1e druk, 128 blz., illustr. in kleur, hardcover ca. 24x17cm., Als Nieuw!
Prijs: € 9,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Claus Schaefer. BASISBOEK AQUARIUM HOUDEN, 128 blz., talrijke afbeeldingen in kleur, hardcover ca. 24x17cm., 1e druk, Uitgeverij Areopagus / Tirion, Baarn 1999. Een perfect - ALs Nieuw - exemplaar van deze zeer interessante en praktische uitgave! Verzending per post na ontvangst betaling. Verzendkosten koper. Kzw4

Samenvatting: CLAUS SCHAEFER, BASISBOEK AQUARIUM HOUDEN
Hedendaagse aquariumliefhebbers zien zich gesteld tegenover een schier onafzienbaar aanbod van aquaria, technische apparatuur, nuttige accessoires en bovenal vissen en planten. Vaak is het lastig uit alle mogelijkheden een verantwoorde keuze te maken Claus Schaefer brengt u in dit boek op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van inrichtingen en onderhoud van het aquarium, in begrijpelijke taal, maar met een professionele grondslag. Tevens geeft hij een kort signalement van de vissen en planten waaraan de liefhebbers het meeste plezier zullen beleven. Hoe men een aquarium moet inrichten wordt ook nog eens stap-voor-stap getoond in beelden waarin de leerstof van dit basisboek op inzichtelijke wijze is samengevat.

Recensie: Het boek beschrijft de diverse aspecten van het houden van vissen in een aquarium. Zowel de techniek, de inrichting, waterkwaliteit, als het houden en verzorgen van vissen komen aan de orde. Het boek bevat verder een korte beschrijving van de belangrijkste aquariumvissen. Dit instructieboek kenmerkt zich door een logische en overzichtelijke lay-out. Het gebruik van een brede marge, kaders en kantlijnen komt de leesbaarheid ten goede. De kleurenfoto's en tekeningen zijn van goede kwaliteit en ondersteunen de tekst. De beschrijving van een aantal populaire aquariumvissen valt door gebruik van een afwijkende kleur op. Boek bevat voorwoord, inhoudsopgave, register, literatuurlijst en lijst met adressen van aquariaverenigingen. Het boek is bedoeld voor beginnende aquariumhouders, maar zal door zijn compleetheid ook van waarde zijn voor de gevorderde aquariumliefhebber.
(Biblion recensie, Marco Kraal)
Verder lezen

NaturalHistoryBooks

NaturalHistoryBooks uit Apeldoorn

Logo NaturalHistoryBooks

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schaefer, Claus - Basisboek AQUARIUM HOUDEN - Als Nieuw! Schaefer, Claus - Basisboek AQUARIUM HOUDEN - Als Nieuw! Schaefer, Claus - Basisboek AQUARIUM HOUDEN - Als Nieuw!

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:00 en 3:20 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met NaturalHistoryBooks
 • Na uw bestelling ontvangen u en NaturalHistoryBooks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van NaturalHistoryBooks vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • NaturalHistoryBooks kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.