- Adobe Indesign CS5. Classroom in a Book. De officiele traini

Schrijver:
Titel: Adobe Indesign CS5. Classroom in a Book. De officiele training van Adobe
ISBN: 9789043020978
Taal: Nederlands
Uitgever: Pearson Education
Bijzonderheden: 2010, 446pp, ill., incl. CD-rom, softcover, goede staat
Prijs: € 29,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De snelste en meest complete manier om te leren werken met Adobe InDesign CS5

Met Classroom in a Book, de succesvolle serie met praktijkgerichte werkboeken voor softwaretraining, krijgt u de functies van Adobe-software snel onder de knie. Classroom in a Book biedt wat geen enkel ander boek of trainingsprogramma biedt: een officiële serie trainingen ontwikkeld door experts bij Adobe zelf. Adobe InDesign CS5 Classroom in a Book behandelt in veertien lessen de belangrijkste mogelijkheden van InDesign. Het bevat talloze tips en technieken die u helpen productiever te werken met Adobe InDesign CS5. Verken de mogelijkheden van typografie en kleur, en leer meer over het gebruiken van tabellen en stijlen. U kunt het boek van begin tot eind doorwerken of alleen die lessen lezen waarin u geïnteresseerd bent. Voor gebruikers van de Engelse versie is achter in het boek een handige woordenlijst opgenomen.

Recensie:
Deze cursus voor het dtp-pakket Adobe Indesign Creative Suite versie 5 is geschreven door de makers zelf. Het is een deel in de serie 'Classroom in a book' en geeft op zeer duidelijke manier uitleg over de werking van dit programma, dat bedoeld is om lay-outs voor drukwerk te ontwerpen. In 15 hoofdstukken leert de gebruiker stap voor stap het pakket te gebruiken. Per hoofdstuk is er een lesoverzicht, worden de desbetreffende items behandeld en worden opdrachten gegeven. De lesbestanden bevinden zich op de bijgeleverde cd-rom. De stof wordt stap voor stap beschreven en is voorzien van duidelijke schermvoorbeelden in kleur. Als de cursist alle hoofdstukken heeft doorgewerkt is hij in staat zeer fraaie lay-outs te maken. In principe is deze cursus geschikt om een Adobe-certificering te krijgen. Per les is tevens een tijdsduur aangegeven. Een uitgebreide en fraaie inhoudsopgave, een register en een woordenlijst voor gebruikers met een Engelstalige versie van het pakket completeren deze uitstekende cursus, die wel enige ervaring op het gebied van dtp vereist.

E. van der Wel
Verder lezen

Kringloop Kampen

Kringloop Kampen uit IJsselmuiden

Logo Kringloop Kampen

De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Die proberen we natuurlijk zo laag mogelijk te houden. Een brievenbuspakje •Maximum formaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm kost 3,95. Een zwaarder of groter pakje versturen wij met TNT post en de kosten van verzending daarvoor is 6,95. Boeken boven de 50 euro versturen wij aangetekend. Zelf ophalen kan natuurlijk ook. Mail of bel dan wel even van te voren, dan kunnen wij de bestelling klaar leggen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Adobe Indesign CS5. Classroom in a Book. De officiele training van Adobe

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Kringloop Kampen

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Kringloop Kampen
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kringloop Kampen een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kringloop Kampen vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Kringloop Kampen kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.