Meyler, F. L. - Kun jij een aardappel maken. Herinneringen van

Schrijver:
Titel: Kun jij een aardappel maken. Herinneringen van een onderduiker en andere verhalen.
ISBN: 9789063483241
Taal: Nederlands
Uitgever: Wetenschappelijke uitgeverij Bunge, Utrecht 1987 9063483244 9789063483241
Bijzonderheden: paperback met omslag 128pp. in goede staat
Prijs: € 5,10
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In tegenstelling tot wat de ondertitel suggereert, worden herinneringen van de auteur aan zijn onderduikperiode, 1942-1945, afgewisseld met bespiegelingen over de stand van de medische wetenschap in Nederland. In dertien korte hoofdstukken beschrijft hij fragmentarisch over de jaren toen hij op een Twentse boerderij was ondergedoken. In acht langere hoofdstukken schrijft hij over de medische wetenschap in Nederland en de beperking van wetenschapsbeoefening door o.a. de toenemende bureaucratie, de vraag naar relevantie, bezuiniging. F.L. Meijler is hoogleraar Cardiologie aan de R.U. Utrecht en directeur van het Interuniversitair Cardiologisch Instituut Nederland. Zijn nogal versnipperd beschreven herinneringen voegen niets toe aan de bestaande literatuur over onderduikers. Door de combinatie van oorlogsherinneringen en vrij wetenschappelijke bespiegelingen wordt de lezerskring bovendien beperkt.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Meyler, F. L. - Kun jij een aardappel maken. Herinneringen van een onderduiker en andere verhalen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.