Cook , William . / W. J. Cook . & Sons . [ isbn 9789059201880 ] 0717

Schrijver:
Titel: Meubilair Restaureren en Repareren . ( Gereedschap - Technieken - Oppervlakken - Stoelen -Tafels - Kasten . ) Meubilair restaureren en repareren vormt een onmisbare handleiding voor beginners en gevorderden op het gebied van restauratietechnieken -
ISBN: 9789059201880
Taal: Nederlands
Uitgever: Veltman Uitgevers B. V.
Bijzonderheden: gebonden met harde kaft met omslag in als nieuwe staat
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- voor antieke meubelen en een uitgebreid overzicht van gereedschap, materialen en uitrusting. Dit fraai geïllustreerde en informatieve boek van een toonaangevende restaurateur laat zien welk resultaat te bereiken is met traditionele materialen, gereedschappen en technieken. Aan de hand van projecten, verdeeld in begrijpelijke stappen met illustraties, worden waardevolle tips gegeven die restauratoren al generaties lang aan elkaar doorgeven. Dankzij dit boek zal de lezer vol vertrouwen kunnen beginnen aan de restauratie van zijn eigen meubelen.


Deze uitgave over het restaureren en repareren van meubels is prachtig geillustreerd, geschreven en gefotografeerd in de werkplaats van een Brits familiebedrijf. Dit geeft het boek ook zijn charme: het is geschreven door mensen, die het beroep dagelijks uitoefenen. Na een uitgebreide toelichting op gereedschap, uitrusting en materialen wordt allereerst ingegaan op het bewerken van het materiaal (schoonmaken, polijsten, kleuren, fineren en restauratietechnieken). Daarna worden drie typen gebruiksvoorwerpen behandeld: stoelen; tafels; kasten/kabinetten. Alle handelingen worden stap voor stap aan de hand van fraaie kleurenforo's toegelicht. Wel moet worden gezegd, dat het boek uitgaat van een ervaren, handige lezer. De voorbeelden zijn niet de eenvoudigste. Restaureren is dan ook geen gemakkelijke, maar een boeiende, tijdrovende bezigheid. Bevat naast inhoudsopgave een verklarende woordenlijst en register.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amsterdam

Logo DE ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad . IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A ) L.M.F.Ottens . 1069 VM : info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 049706743 B 02. Mobiel 0618330133

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cook , William . / W. J. Cook . & Sons . [ isbn 9789059201880 ] 0717 - Meubilair Restaureren en Repareren . ( Gereedschap - Technieken - Oppervlakken - Stoelen -Tafels - Kasten . ) Meubilair restaureren en repareren vormt een onmisbare handleiding voor beginners en gevorderden op het gebied van restauratietechnieken - Cook , William . / W. J. Cook . & Sons . [ isbn 9789059201880 ] 0717 - Meubilair Restaureren en Repareren . ( Gereedschap - Technieken - Oppervlakken - Stoelen -Tafels - Kasten . ) Meubilair restaureren en repareren vormt een onmisbare handleiding voor beginners en gevorderden op het gebied van restauratietechnieken -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
 • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
 • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
 • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.