Solzjenitsyn, Alexander - In de eerste cirkel

Schrijver:
Titel: In de eerste cirkel
ISBN: 9789022504116
Uitgever: De Boekerij - Baarn
Bijzonderheden: zonder jaartal, 12e druk, 590 pp paperback (in goede staat!) Staat van het boek: 7.5
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,35 (binnen Nederland)
Meer info:
Alexander Solzjenitsyn - In de eerste cirkel
(De Boekerij - Baarn)
ISBN 9022504115
12e druk zonder jaartal
590 pp paperback
(in goede staat!)
Staat van het boek: 7.5

De titel dankt het boek aan Dante's "Hel", waarin sprake is van "de eerste cirkel", de hoogste sfeer van de hel, waarin nobele niet-christenen vertoeven, die niet tot de hemel kunnen worden toegelaten. Deze metafoor heeft betrekking op een speciaal gevangenisinstituut bij Moskou ten tijde van Stalin, waarin geleerden op een vage politieke aanklacht zijn opgesloten. Zij moeten hier hun wetenschappelijk werk voortzetten. Een van de figuren vertoont gelijkenis met Solzjenitsyn zelf, die ook jarenlang in een dergelijk kamp in Kazachstan gevangen zat. Andere figuren in deze roman zijn familieleden van de gevangenen, bewakers, partijfuncionarissen en ook Stalin zelf, die op sarcastische wijze wordt geschilderd als een van de werkelijkheid vervreemde tiran. In deze aanklacht tegen het terreurregime van Stalin is geen sprake van een lichamelijk lijden zoals in de andere kampen, maar van een psychisch, moreel lijden van de gevangenen in hun uitzichtloze situatie.

Prijs €5,-
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Kunstboeken en Natuur....Als u voor €20,- of meer aan boeken bestelt komen de verzendkosten te vervallen. Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Solzjenitsyn, Alexander - In de eerste cirkel Solzjenitsyn, Alexander - In de eerste cirkel Solzjenitsyn, Alexander - In de eerste cirkel

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.