Sidaway, I. & Jelbert, W. - Aquarelleren / een praktisch handbo

Schrijver:
Titel: Aquarelleren / een praktisch handboek
ISBN: 9789059203792
Taal: Nederlands
Uitgever: Veltman Uitgevers, Utrecht
Bijzonderheden: 2006, Gebonden, 256 pagina's, in perfecte conditie
Prijs: € 24,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
uit een Recentie:

Na een overzicht van de benodigde materialen, zoals de verschillende soorten verf, papier, penselen en andere hulpmiddelen om te kunnen beginnen met aquarelleren worden verschillende basistechnieken beschreven waarbij veel aandacht voor toonwaarden, kleur, perspectief en compositie. Vervolgens wordt uitvoerig ingegaan op diverse aquarelprojecten, zoals het schilderen van luchten, water, bomen, bloemen, stillevens, gebouwen en mensen. Alle afzonderlijke projecten worden na de theorie gevolgd door oefeningen met stap-voor-stapafbeeldingen in kleur waarbij de moeilijkheidsgraad geleidelijk oploopt. Mede hierdoor is dit praktische doeboek zeer geschikt voor de beginnende aquarellist. Fraaie uitgave met dik, glad papier waarop zeer veel afbeeldingen in kleur en een voor iedereen begrijpelijke tekst. Voorzien van een woordenlijst en een register.

A.C. Bolman-Bloem
Verder lezen

Kringloop Kampen

Kringloop Kampen uit IJsselmuiden

Logo Kringloop Kampen

De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Die proberen we natuurlijk zo laag mogelijk te houden. Een brievenbuspakje •Maximum formaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm kost 3,95. Een zwaarder of groter pakje versturen wij met TNT post en de kosten van verzending daarvoor is 6,95. Boeken boven de 50 euro versturen wij aangetekend. Zelf ophalen kan natuurlijk ook. Mail of bel dan wel even van te voren, dan kunnen wij de bestelling klaar leggen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sidaway, I. & Jelbert, W. - Aquarelleren / een praktisch handboek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Kringloop Kampen

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Kringloop Kampen
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kringloop Kampen een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kringloop Kampen vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Kringloop Kampen kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.