Tilborgh, Louis van & Hendriks, Ella - De ontdekking / Vincent

Schrijver:
Titel: De ontdekking / Vincent van Goghs De Molen 'Le blute-fin' in de collectie van Museum de Fundatie
ISBN: 9789040076961
Taal: Nederlands
Uitgever: Museum de Fundatie - Waanders
Bijzonderheden: 2010, 47 blz., paperback, geïllustreerd in kleur en zwart-wit, naam op titelblad, verder als nieuw
Prijs: € 4,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In 1975 verwierf Dirk Hannema - oud-directeur van het Rotterdamse Museum Boymans en kunstverzamelaar - bij kunsthandel Hein in Parijs een molengezicht. Op basis van zijn kennis en intuïtie schreef hij het schilderij toe aan Vincent van Gogh. Door Hannema’s twijfelachtige reputatie op het gebied van toeschrijvingen kreeg dit werk geen enkele aandacht. Precies 35 jaar na Hannema’s aankoop is echter onomstotelijk vast komen te staan dat het doek De molen ‘Le blute-fin’ daadwerkelijk van de hand van Vincent van Gogh is.
Conservator Van Gogh-onderzoek dr. Louis van Tilborgh en hoofd restauraties dr. Ella Hendriks, beiden verbonden aan het Van Gogh Museum in Amsterdam, beschrijven in deze uitgave de spectaculaire ontdekking van een nieuwe Van Gogh.
Hannema heeft gelijk gekregen! (bron: flaptekst)
Verder lezen

VlietBoek uit Bussum

Onderdeel van Van Vliet Natuuradvies
Boeken over natuur, topografie, kunst, mythologie, spiritualiteit, fantasy en management
Bij 2 titels 5% korting op boekprijs, bij 3 of meer titels 10%
Boven €50 boekprijs gratis verzending binnen NL
Verzendkosten naar huisadres in Nederland: brievenbuspakje €4,25 (PostNL) of €3,95 (DPD); pakketpost €6,50 (PostNL) of €5,75 (DHL). Afhalen is ook mogelijk: via DPD parcelshop €4,50 (1-2 werkdagen). Alle bedragen incl. BTW. Verzendkosten buiten NL op aanvraag.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tilborgh, Louis van & Hendriks, Ella - De ontdekking / Vincent van Goghs De Molen 'Le blute-fin' in de collectie van Museum de Fundatie Tilborgh, Louis van & Hendriks, Ella - De ontdekking / Vincent van Goghs De Molen 'Le blute-fin' in de collectie van Museum de Fundatie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VlietBoek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VlietBoek
  • Na uw bestelling ontvangen u en VlietBoek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VlietBoek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VlietBoek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.