Jager, H. de - Grondbeginselen der Sociologie

Schrijver:
Titel: Grondbeginselen der Sociologie
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: als nieuw
Prijs: € 9,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek is de tiende druk van de in 1964 verschenen gelijknamige inleiding in de sociologie. Behandeld worden onder andere de vragen: wat is sociologie (als wetenschap, haar betekenis in de maatschappij, het sociologisch taalgebruik); wat is menselijk samenleven (aan de orde komen dan ondermeer waarden, normen, sociale dwang, deviant gedrag, sociale relaties, posities, status en rol); welke sociale kaders zijn te onderscheiden (groepen, collectiviteiten, netwerken, sociale structuur, cultuur, sociale verandering). Ten slotte wordt nog aandacht geschonken aan de methoden en technieken van het sociologisch onderzoek. Deze tiende herziene druk wijkt op een paar punten af van de negende (geheel herziene) druk van 1989. Het hoofdstuk, 'Sociologische Stromingen', ontbreekt in de tiende druk. Ook de vragen en opdrachten aan het einde van elk hoofdstuk zijn nu geschrapt. Voorts zijn voorbeelden geactualiseerd en een paar nieuwe passages over netwerken en sociale bewegingen in de tekst toegevoegd.

als nieuw, lichte verkleuring, vaste prijs
Verder lezen

De Oorsprong uit Nieuw Roden

Logo De Oorsprong

zie ook onze website www.boekhandeldeoorsprong.nl

Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 3,50
Pakketpost € 5,50 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jager,  H. de - Grondbeginselen der Sociologie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Oorsprong

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.