Beverly Lewis - Gemis

Schrijver:
Titel: Gemis
Taal: Nederlands
Uitgever: De Groot Goudriaan
Bijzonderheden: zo goed als nieuw - zie de foto's - voor de inhoud zie ''meer info''
Prijs: € 5,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Lettie Byler is nog steeds spoorloos verdwenen. Bij oudste dochter Grace groeit het vermoeden dat haar vaders stille karakter mede debet is aan de situatie. Hoe kan een huwelijk zo eindigen?

Onzeker over de liefde verbreekt Grace haar eigen verloving. Intussen raakt ze bevriend met Heather, de niet-Amish studente Engels die nog altijd in het dorp logeert. Samen ondernemen ze een zoektocht naar Grace' moeder. Maar ze hebben slechts één aanwijzing.

Langzaam komt de waarheid aan het licht…
Recensie(s)
Grace Byler is 21 jaar als ze de plek van haar moeder in het Amishgezin moet innemen. Die vertrok zonder opgave van reden en iedereen mist haar. De inwonende grootouders weten meer, maar zwijgen. De moeder zoekt ondertussen naar haar voorkind dat ze voor haar man en kinderen geheim wist te houden. Parallel aan dit verhaal loopt dat van Heather Nelson. Ze lijdt aan kanker en verblijft tijdelijk bij de buren van Grace. Via haar vader komt ze iets meer te weten over haar biologische moeder. Het slot van deze roman is open, te verwachten want er verschijnt nog een derde en laatste deel in deze Grace Bylerserie. Het verhaal vertelt veel over de Amishgemeenschap waarvan de leden door hun eenvoud leven alsof het de 19e eeuw is. De familieroman leest makkelijk en bevat woorden in het Pennsylvanian Dutch (schuin gedrukt) die niet storen, maar een functie hebben. De auteur, die de Amishgemeenschap goed kent, schrijft vooral christelijke fictie. Haar boeken zijn te vergelijken met die van Wanda E. Brunstetter. Paperback met kleine druk. Zelfstandig te lezen vervolg op 'Geheimenis'*.

H.W.L. Keus-Asveld
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Beverly Lewis - Gemis Beverly Lewis - Gemis Beverly Lewis - Gemis

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Appelboom1946

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Appelboom1946
  • Na uw bestelling ontvangen u en Appelboom1946 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Appelboom1946 vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Appelboom1946 kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.