Brusselmans, Herman - Guggenheimer in de mode 9789044621341

Schrijver:
Titel: Guggenheimer in de mode 9789044621341
ISBN: 9789044621341
Taal: Nederlands
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheden: 2012 3e druk / paperback / 319 pag. / gelezen en in goede staat.
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Guggenheimer vindt dat de hedendaagse vrouw er bijzonder ongeïnspireerd gekleed bij loopt. Hij besluit daar iets aan te doen en richt de firma GFC op. Guggenheimer Fashion Company moet er voor zorgen dat het landschap van de vrouwenkledij tot ongekende hoogten wordt opgefleurd. Ondertussen dient er natuurlijk wel wat gedaan te worden aan de concurrentie, waarover Guggenheimer oordeelt dat deze niet het recht heeft om hem een strobreed in de weg te leggen.
Recensie(s)
Guggenheimer is terug. Na een kaskrakende carrière als televisieproducent (in ‘De terugkeer van Bonanza’ uit 1995), een lucratieve loopbaan in de reclamewereld (in ‘Guggenheimer wast witter’ uit 1996) en een vruchtbaar arbeidsverleden als uitgever (in ‘Uitgeverij Guggenheimer’ uit 1999) verovert het steenrijke multitalent in deze vierde humoristische roman uiteindelijk de Gentse modebranche. Dat gegeven speelt echter vooral op de achtergrond, aangezien de boekpagina’s veelal gevuld zijn met cafébezoeken, zinloze ritjes in een Minerva uit 1934 en beslommeringen van het hoofdpersonage. De Belgische auteur (1957), met inmiddels ruim zestig werken op zijn naam, brengt waar hij goed in is en waar hij bekend om staat: absurde situaties, onnavolgbare gedachtegangen, komische uitspraken en politiek incorrecte maatschappijkritiek – alles neergeschreven in een gloedrijke, soms ietwat Vlaamse stijl. Qua schrijftrant en geestigheid is dit niet het beste boek van de veelschrijver, maar het geeft fans precies wat zij willen en verwachten. Kleine druk.

Brievenbuspost
Verder lezen

Koos Tak uit Zevenaar

Logo Koos Tak

Veel literatuur, filosofie, kunst en wetenschap voor den mensch.

VERBA VOLENT, SCRIPTA MANENT (woorden vervliegen, het geschreven woord blijft)

Posttarieven 2018:

Verzendkosten NEDERLAND:
Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:

Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:
van 100 tot 350 gram: € 3,32 en van 350 gram tot 2 kilo: € 4,15


Pakketpost via postnl: € 6,95 (tot 10 kilo)

Verzendkosten BELGIË:
van 100 tot 350 gram: € 8,40 en van 350 gram tot 2 kilo: € 9,80

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Brusselmans, Herman - Guggenheimer in de mode  9789044621341 Brusselmans, Herman - Guggenheimer in de mode  9789044621341 Brusselmans, Herman - Guggenheimer in de mode  9789044621341

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Koos Tak

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
 • U handelt deze order direct af met Koos Tak
 • Na uw bestelling ontvangen u en Koos Tak een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Koos Tak vermeld.
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
 • Koos Tak kan betaling vooraf vragen.
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.