Korteweg-Frankhuisen, H. - Geest & drift / druk 1

Schrijver:
Titel: Geest & drift / druk 1
ISBN: 9789063254360
Taal: Nederlands
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: 2004, Paperback / softback, 208pp In nieuwstaat. Alleen naam voorin. Verzenden 3,50€
Prijs: € 3,45 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als ik op mijn leven teruglijk, zie ik dat ik altijd bezig ben geweest te leren mijn diepste wensen zijn de beste leermeesters.

Zo begint GEEST EN DRIFT, een radicaal boek waarin geen blad voor de mond wordt genomen. Het neemt vurig stelling tegen al diegenen die veilig met elkaar weten hoe het hoort: wat we moeten geloven, hoe we moeten omgaan met onze seksuele wensen, hoe we ons moeten gedragen als vrouw of als man. Het doorbreekt het vakjesdenken van zowel de conservatief christelijke als de modern feministische en New Age moralisten. Het levert gefundeerde kritiek en het inspireert tot oorspronkelijke denken en handelen. Velen die vrij en integer willen leven, zullen bij het lezen van dit boek een zucht van verlichting slaken.

Ieder mens lijdt als kind onder het onbegrijpelijk verschil tussen wat goed is en wat lekker. Ook als volwassenen lijden we hieronder en de vraag blijft: hoe brengen we die beide samen? Hanneke Korteweg ziet het zoeken naar een iegen antwoord op deze centrale vraag als het echte levenswerk. Zij beschrijft hoe seksuele energie bij vol bewustzijn kan worden ingezet, zodat het hoogste weten en de laagste wensen samenkomen in een oorspronkelijk en creatief bestaan.
Verder lezen

De Moeiteloze uit Amersfoort

Logo De Moeiteloze

Bezoekers uit België dienen rekening te houden met extra verzendkosten. Gemiddeld kost verzending 9,80€ per pakket.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Korteweg-Frankhuisen, H. - Geest & drift / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Moeiteloze

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Moeiteloze
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Moeiteloze een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Moeiteloze vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Moeiteloze kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.