KOOKBOEK met MUZIKALE MENU'S: Muzikale Menu's vol Romantiek. Inspir

Schrijver:
Titel: KOOKBOEK met MUZIKALE MENU'S: Muzikale Menu's vol Romantiek. Inspirerende, romantische Muziek, zinnelijke en verleidelijke Recepten + cd ! - Anton Edelmann - uitgeverij Kosmos-Z&K, gebonden met stofomslag
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden:
Prijs: € 17,50
Verzendkosten: € 0,91 (binnen Nederland)
Meer info:
Inspirerende muziek, verleidelijke recepten, eten en wijn worden in een bijzonder feest van liefde samengebracht. Zorgvuldig voorbereide, uitvoerbare menu's om die speciale gelegenheden te vieren - opgenomen werden een valentijnsdiner, formeel kennismakingsdiner, alfresco barbecue, ad hoc picknick, vurig verjaardagsdiner en een lunch voor verliefden! De perfecte stemming wordt verhoogd door de verrukkelijke, romantische muziek op de bijgeleverde cd.
Al die essentiële etenswaren voor een perfecte romantiek - asperges, oesters, vijgen, donkere chocolade, passiefruit - komt u in dit boek tegen, samen met gewaagde, nieuwe recepten om te verleiden. Bij deze recepten vindt u mosselen met pernod, venkel en steranijs; wild op chocoladesaus, knapperig gefrituurde zeekreeft met sesamdressing; Flo's eend met mangosaus en groenebananenrelish; kersencompote met dikke room; dessertgebak van mascarpone en amaretto, en een zomerse ondeugd. Deze unieke presentatie, in de vorm van een boek en een cd, verenigt romantische muziek en zalige
gerechten om daarmee de perfecte stemming en omlijsting van elk romantisch samenzijn te bereiken.
Anton Edelmann, Maitre Chef des Cuisines in The Savoy Hotel in Londen, staat internationaal in hoog aanzien vanwege zijn creativiteit en uitgebreide culinaire vakkennis. The River Restaurant in The Savoy is een van de meest romantische plekken om te dineren in Londen.
rec.: Boek met een boeiende en stemmige combinatie van voedsel, muziek en romantiek. En dit speciaal afgestemd op een niveau van gevorderd zijn in culinaire ervaring, waarde hechten aan etiquette en stijlvol tafelen, kwaliteit op waarde weten te schatten (met exclusieve, prijzige ingrediënten). De bijzonder fraai uitgevoerde inhoud bevat 15 complete menu's voor afwisselende gelegenheidsdiners in romantische ambiance. De recepten hiervoor zijn exclusief, verrassend, origineel, zisceer goed op elkaar afgestemd, terwijl de muziek van de bijgeleverde populair-klassieke cd de entourage af kan maken. Inhoudelijk is de -uitvoerige- receptuur volledig en heel duidelijk (professioneel) beschreven. De indeling is redelijk overzichtelijk, met een alfabetische inhoudsopgave; goed leesbaar lettertype. Fraai uitgevoerd, aanlokkelijk, suggestief gastronomisch geheel voor een vrij select publiek.
Op de cd onder meer een nocturne van Chopin, de Mondscheinsonate van Beethoven, een wals van Brahms, 'Clair de lune' van Debussy en het adagietto uit de vijfde van Mahler.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - KOOKBOEK met MUZIKALE MENU'S:   Muzikale Menu's vol Romantiek.  Inspirerende, romantische Muziek,  zinnelijke en verleidelijke Recepten + cd ! - Anton Edelmann - uitgeverij Kosmos-Z&K, gebonden met stofomslag

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VOL-DE-VENT

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VOL-DE-VENT
  • Na uw bestelling ontvangen u en VOL-DE-VENT een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VOL-DE-VENT vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VOL-DE-VENT kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.