Leunissen-Rooseboom, Janneke e.a. - De Flatcoated Retriever in

Schrijver:
Titel: De Flatcoated Retriever in Nederland
Taal: Nederlands
Uitgever: BBpress
Bijzonderheden: 2002. Gebonden, 187 blz. z.g.a.n.
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek is verschenen ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van de Flatcoated Retriever Club. De ontwikkeling van de Flatcoat binnen de gelederen van de rasvereniging vormt dan ook de hoofdmoot van dit werk. Het betreft de eerste Nederlandse monografie over het ras waarin de verschillende uitingen van de liefhebberij - oorsprong, geschiedenis, karakter, werk, standaard, gezondheid - breed worden uitgemeten. Ten aanzien van een aantal hoofdstukken (en bijlagen!) mag zelfs gesproken worden van een zeldzaam uitgebreide weergave van wetenswaardigheden. Informatie die zo gemakkelijk verloren gaat, is hier bijeengebracht op een wijze die elke soort van Flatcoatliefhebber de gelegenheid geeft zich (verder) te verdiepen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Leunissen-Rooseboom, Janneke e.a. - De Flatcoated Retriever in Nederland

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij regioboeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met regioboeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en regioboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van regioboeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • regioboeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.