Naipaul, V.S. - De mystieke masseur

Schrijver:
Titel: De mystieke masseur
ISBN: 9789025401559
Taal: Nederlands
Uitgever: Atlas
Bijzonderheden: 1993, 240 pp pocket (lichte verkleuring pp, ongelezen staat!) Staat van het boek: 8.5
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 3,48 (binnen Nederland)
Meer info:
V.S. Naipaul - De mystieke masseur
(Atlas)
ISBN 9025401554
uitgave uit 1993
240 pp pocket
(lichte verkleuring pp, ongelezen staat!)
Staat van het boek: 8.5

De Mystieke Masseur is het verhaal van de loopbaan van de charlatan Ganesh. Na zijn mislukte carrière als leraar en een echec als masseur ontwikkelt hij zich glansrijk van mysticus tot volksleider. Met een trefzefkere ironie schetst Naipaul in zijn eerste roman de hindoegemeenschap op Trinidad.Recensie(s)In deze eerste roman van de hand van Naipaul gaat het over Ganesh, een geboren mislukkeling die ondanks zijn beperkte gaven een beroemdheid wordt in de hindoegemeenschap op Trinidad. Na een mislukte carrière als onderwijzer besluit hij masseur te worden. Ook dat wordt niets en hij trouwt met Ramlogan, de dochter van een miezerig winkeliertje. Na velen jaren slaagt Ganesh erin een boekje te schrijven. Hoewel het niets voorstelt is het toch het begin van zijn carrière als mysticus en later als volksvertegenwoordiger. De ironie van het verhaal ligt besloten in het feit dat een charlatan als Ganesh een beroemdheid kan worden, soms door simpelweg niets te doen, soms door geluk, soms door de hulp van anderen. Prachtige beschrijvingen van mensen en hun levenswijze in het arme Trinidad. Pocketeditie, kleine druk.
(Biblion recensie, C.J. Meijer.)

Prijs €3,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Kunstboeken en Natuur....Als u voor €20,- of meer aan boeken bestelt komen de verzendkosten te vervallen. Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
De verzendkosten bedragen €3,32 (beneden de 350 gram), €4,15 (boven de 350 gram of €6,95 (pakketpost)
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Naipaul, V.S. - De mystieke masseur Naipaul, V.S. - De mystieke masseur Naipaul, V.S. - De mystieke masseur

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.