Axelsson Majgull - Rosario is Dood

Schrijver:
Titel: Rosario is Dood
Taal: Nederlands
Uitgever: De Geus
Bijzonderheden: Hardcover Als nieuw
Prijs: € 8,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zeer aangrijpend boek

| CK070
| 30-39 jaar
| Den Haag
| 16 maart 2011?aangrijpend indrukwekkend op waarheid gebaseerd


Ik heb dit boek al enige jaren geleden gelezen maar ik kwam het nu toevallig hier tegen. Het is een zeer indrukwekkend en aangrijpend boek, ik heb regelmatig met tranen in m'n ogen zitten lezen. Vreselijk dat dit soort dingen werkelijkheid zijn en alleen al daarom is dit een boek wat veel meer mensen zouden moeten lezen. Men kent Azië vaak alleen uit de reisgidsen of positieve beelden in de media maar sluit zijn ogen voor de enorme sex-industrie, waar veel minderjarigen het slachtoffer van zijn
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ab antiquarimaat

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.