Ds. Hendrik Vlot - Vlot, Ds. Hendrik-Voor 't nageslacht, het le

Schrijver:
Titel: Vlot, Ds. Hendrik-Voor 't nageslacht, het leven en 15 preken (nieuw)
ISBN: 9781326742362
Uitgever:
Bijzonderheden: Voor 't nageslacht is een bundel met een levensbeschrijving en 15 preken van ds. H. Vlot (1889-1976) van het Hervormd Lokaal de Capelle aan den IJssel.  Hendrik Vlot was door de Heere oprecht gemaakt. Oprechten hebben allen iets eigens. Niet alle...
Prijs: € 29,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Voor 't nageslacht is een bundel met een levensbeschrijving en 15 preken van ds. H. Vlot (1889-1976) van het Hervormd Lokaal de Capelle aan den IJssel. 
Hendrik Vlot was door de Heere oprecht gemaakt. Oprechten hebben allen iets eigens. Niet alleen in hun karakter, maar door de herschepping van Gods Geest zijn ze uniek in hun geestelijke geaardheid. Ieder ontvangt een of meer gaven van de Geest, die iemand kenmerken, die de Heere vreest. Voorganger Vlot was ook onnavolgbaar in zijn preken.
De preken van ds. Vlot getuigen van de kinderlijke vreze Gods. Hij wilde niemand nadoen, maar preekte wat de Heere hem geleerd had. Veel droefheid had hij over de grote land- en kerkschuld. De Heere verzoende zijn aandeel daarin en deed hem diep buigen onder het rechtvaardig oordeel.
Gelukkig kreeg hij ook een helder inzicht in hetgeen de Heere beloofd had. "God heeft hem doen zien dat Zijn Kerk, weer in een weg van diepe verdrukkingen zou worden samengebracht. Hij zag wederkeer en een Holland waar God weer woning had. Hij mocht geloven, dat Gods Kerk in ons vaderland nog eenmaal bloeien zou."
(http://www.digibron.nl/search/detail/012ea31cd5cfaa59ffa38f3d/ds-h-vlot-overleden)
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. Hendrik Vlot - Vlot, Ds. Hendrik-Voor 't nageslacht, het leven en 15 preken (nieuw) Ds. Hendrik Vlot - Vlot, Ds. Hendrik-Voor 't nageslacht, het leven en 15 preken (nieuw)