Tannahill, reay - Vlees en bloed. De geschiedenis van het kanni

Schrijver:
Titel: Vlees en bloed. De geschiedenis van het kannibalisme.'Unofficial History' ofwel: Geschiedenis buiten het boekje o.r.v. Martin Ros.
ISBN: 9789021429113
Uitgever: Wetenschappelijke Uitgevrij, Amsterdam
Bijzonderheden: 1975, Paperback, 286 pp. Vertaling: J.A. Schalekamp. Geillustreerd met foto's. Naam op binnenkant voorplat.
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info: Wat is de historische achtergrond van het kannibalisme? Welke banden heeft het met religie, met cultuur, met literatuur?

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

De Boekenzolder is een paar dagen afwezig: van maandag 10 december tot donderdag 13 december. Bij thuiskomst worden de bestellingen op volgorde van binnenkomst behandeld.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.