Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

- Alles is anders om me heen. Een reis door de geschiedenis va

Schrijver:
Titel: Alles is anders om me heen. Een reis door de geschiedenis van Hoogeveen
ISBN: 9789080446939
Uitgever: Hazewinkel Pers
Bijzonderheden: 2005, 68pp, gebonden, in goede conditie
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Alles is anders om me heen omvat een verhaal rond Cilie ‘de Nevelhekse’, feiten over de Hoogeveense historie en op elk van de bijna 70 pagina’s illustraties en foto’s in kleur.
Het boek is in opdracht van de gemeente tot stand gekomen, met behulp van een lokale klankbordgroep met onderwijs- en historiedeskundigen.

Het boek en de bijbehorende projecten is in december 2006 in de prijzen gevallen van de Cultuur Primair Prijs van het ministerie van OCW. In oktober 2006 is het boek genoemd als voorbeeld voor andere gemeenten in niets minder dan het rapport over de Canon van Nederland
Verder lezen

Kringloop Kampen

Kringloop Kampen uit IJsselmuiden

Logo Kringloop Kampen

De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Die proberen we natuurlijk zo laag mogelijk te houden. Een brievenbuspakje •Maximum formaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm kost 3,95. Een zwaarder of groter pakje versturen wij met TNT post en de kosten van verzending daarvoor is 6,95. Boeken boven de 50 euro versturen wij aangetekend. Zelf ophalen kan natuurlijk ook. Mail of bel dan wel even van te voren, dan kunnen wij de bestelling klaar leggen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Alles is anders om me heen. Een reis door de geschiedenis van Hoogeveen