Figuier, Louis, - De photographie/ De stereoscoop. (De wonderen

Schrijver:
Titel: De photographie/ De stereoscoop. (De wonderen der wetenschap)
Uitgever: Den Haag, Gebr. Belinfante, 1879. 28,5x19 cm. Linnen stempelband
Bijzonderheden: bleekplekken op de band en iets sleets, rug l. verkleurd, titelp.iets roestvl., hier en daar roest, verder goed. Afzonderlijk ingebonden deel uit de reeks 'De wonderen der wetenschap',
Prijs: € 75,00
Verzendkosten: € 8,00 (binnen Nederland)
Meer info:
pp. 210-410. Vertaald uit het Frans. Het boek behandelt tevens (pp. 361-375) de stereoscoop, een aan de fotografie verwante uitvinding. Geïllustreerd met vele tientallen staalgravures tussen de tekst. Louis Figuier (1819-1894), bekend popularisator van de wetenschappen. Zeer vroege geschiedschrijving van de fotografie, waarin veel aandacht voor de uitvinders, gedetailleerde en uitvoerige informatie over wetenschappelijke en technische ontwikkelingen en procédés in de negentiende eeuw. Text in Dutch. Schaars/Scarce.
Verder lezen

cliobook.nl uit Amstelveen

Logo cliobook.nl

Bestellingen worden in de regel binnen 24 uur beantwoord. Mocht u na 2 dagen geen bericht hebben ontvangen, controleer dan even uw spambox.
Complete beschrijvingen + foto('s) van ons aanbod vindt u op:
www.cliobook.nl - Antiquariaat Clio, verzendantiquariaat op het gebied van (recente) geschiedenis, cultuur en non-fictie
Verzendkosten 2019 (meest gebruikte tarieven):
Briefpost 0-2 kg: € 3,90 (brievenbuspakje), € 8,00/ € 8,15 (aangetekend)
Pakketpost 0-10 kg: € 5,75.
België: Pakketpost DPD 0-20 kg: € 6,50 Aangetekend tot 2 kg: € 11,50
ATTENTIE: Bij bestellingen s.v.p. nauwkeurig uw postcode + huisnummer opgeven (dit is ZEER belangrijk i.v.m. verzending van uw bestelling)
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Figuier, Louis, - De photographie/ De stereoscoop. (De wonderen der wetenschap)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij cliobook.nl

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met cliobook.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en cliobook.nl een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van cliobook.nl vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • cliobook.nl kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.