Beeke, Anthon, boekontwerp - Geert Mak, Marjo van Soest, teksten - Sac

Schrijver:
Titel: Amsterdam op steen/ Amsterdam op zilver. Uitgegeven ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van Kampert en Helm Rotaform bv.
Uitgever: (Lelystad, Kampert en Helm Rotaform, 1997)
Bijzonderheden: 24,5x16,5 cm. Geb., halflinnen gekart. 79 pp., tekstdeel & c. 100 pp., fotoboekje met foto's van bekende fotografen (Breitner, Eilers, Windig, Andriesse, Kruger, Scherer, Van der Elsken, Wessel, Anna Beeke,
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen Nederland)
Meer info:
e.a.). Interessant vormgegeven boek, bestaande uit 2 delen: tekstdeel door Geert Mak (over de geschiedenis van de van origine Amsterdamse drukkerij) + fotoboek, naar een idee van en ontworpen door Anthon Beeke. Beide delen op elkaar gehecht, boek is 360° te roteren. Beperkte oplage. In goede staat. ISBN 90 9010 835 1.
Verder lezen

cliobook.nl uit Amstelveen

Logo cliobook.nl

Bestellingen worden in de regel binnen 24 uur beantwoord. Mocht u na 2 dagen geen bericht hebben ontvangen, controleer dan even uw spambox.
Complete beschrijvingen + foto('s) van ons aanbod vindt u op:
www.cliobook.nl - Antiquariaat Clio, verzendantiquariaat op het gebied van geschiedenis, non-fictie, cultuur
Verzendkosten 2022 (meest gebruikte tarieven):
Briefpost 0-2 kg: € 4,00 (brievenbuspakje), € 8,55 (aangetekend)
Pakketpost 0-10 kg: € 4,50 (DHL-Parcelshop), € 5,99 (thuisbezorgd)
* België: Pakketpost DPD 0-20 kg: € 6,99. Aangetekend tot 2 kg: € 12,55 (briefpost), € 15,50 (pakket)
ATTENTIE: Bij bestellingen s.v.p. nauwkeurig uw postcode + huisnummer opgeven (dit is ZEER belangrijk i.v.m. verzending van uw bestelling)
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Beeke, Anthon, boekontwerp - Geert Mak, Marjo van Soest, teksten - Sacha Happée, samenstelling - - Amsterdam op steen/ Amsterdam op zilver. Uitgegeven ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van Kampert en Helm Rotaform bv.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij cliobook.nl

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met cliobook.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en cliobook.nl een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van cliobook.nl vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • cliobook.nl kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.