Veer, Bert van der - Het liefje van Oranje

Schrijver:
Titel: Het liefje van Oranje
ISBN: 9789050005623
Uitgever: Vassallucci - paperb.
Bijzonderheden: 2004, 247pp, vrijwel in nieuwstaat
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Waarom zweeg Mabel Wisse Smit over haar relatie met Klaas Bruinsma?
Dom, naïef, slordig? Mabel? Die streed voor Bosnië, die leiding geeft aan een wereldwijde caritasorganisatie, die zelfs tot een veelbelovend wereldleider uitgeroepen werd?
Hoe kon Mabel zo snel in de gunst komen bij de koningin dat ze zelfs werd toegelaten in de graftombe van prins Claus? Speelde ze een rol bij de commotie rond het huwelijk van Máxima en Willem-Alexander? Bij de Margarita-affaire? Bij de kabinetsformatie?
Maar ook: op jacht naar oranje lingerie met Laurentien, een ontmoeting met Bill Clinton, voetbal kijken met prins Claus, de charmes en streken van prins Bernhard, de bekentenis van Johan Friso ('ik ben hetero'), ruziënde ministers op een begrafenis, een moeizaam huwelijksaanzoek in Mexico, high tea en hogere politiek met de koningin, en de blunders van Balkenende.
Het liefje van Oranje begint bij de ontmoeting tussen Mabel en Friso. Alle gebeurtenissen van een ongekend turbulente periode voor het koningshuis passeren de revue. En het boek eindigt met een nooit opgehelderde moord in Amstelveen...
Het genre 'true fiction' werd door Bert van der Veer voor het eerst toegepast in De koning van Nederland, over de laatste twee maanden in het leven van Pim Fortuyn (Vassallucci, 2002). Ook Het liefje van Oranje is gebaseerd op ware gebeurtenissen: met levensechte personages wordt een web gesponnen waarin feit en verzinsel een verwarrend gevecht met elkaar aangaan. En dat is spannend, grappig en onthullend.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.73 100-2.000 gr. € 3.50 (brievenbuspakket) Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 5.75 DPD € 6.00 Postnl: € 6.75 Ophalen bij DHL-depôt € 5.60 DPD depôt € 4.95 Naar België pakket € 6.70 Ophalen bij Pickup parcelshop in België € 6.00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Veer, Bert van der - Het liefje van Oranje

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.